A TÖRTÉNELMÜNK

Ismerje meg figyelemre méltó és vakmerő történelmünket.
Egy történetet, amely minden egyes autónkon tükröződik.

AZ ALFA ROMEO MÍTOSZTA

1910. június 24-én jött létre a vállalat A.L.F.A. (Annonima Lombarda Fabbrica Automobili) néven, Néhány évvel később egy nápolyi vállalkozó, Nicola Romeo vette át a cég vezetését, ekkor változott a cég elnevezése Alfa Romeóra.

Az első modell, a 24 HP-től a Quadrifoglio jelvényig, a mitikus Tazio Nuvolaritól és Enzo Ferraritól Juan Manual Fangióig, a P2-essel nyert első bajnokságtól a Alfetta 158-cal elért első F1-es világbajnokságig, a Giuliettától a Spiderig, a Giuliától a Tipo 33 projektig felfedezheti a márka történelmét, sikereit, eredményeit és azokat az embereket, akik lehetővé tették ezen hihetetlen sikerek elérését.

HERITAGE SZOLGÁLTATÁSOK

A Heritage oldtimer Alfa Romeók számára egyedileg összeállított termékpalettával rendelkezik, amelyet gyűjtők, tulajdonosok, műértők is igénybe vehetnek.

Az eredetigazolás lekérésével megismerheti Alfa Romeója gyártási adatait, a Heritage szakértőit arra is megkérheti, hogy hivatalos folyamattal igazolják autója eredetiségét. Emellett szervizünkben karbantartási programjainkkal megőrizheti autója állapotát, vagy megkezdheti a restaurálási folyamatot.

AZ ALKOTÓK ÁLTAL ÚJRATÖLTVE

A Heritage szakértői csapata olyan autók értékesítését is végzi, amelyek komoly történelemmel rendelkeznek. Ezeket a járműveket felkutatták, majd restaurálták és hitelesítették az eredetét.

Legyen gazdája egy olyan Alfa Romeónak, amelyről mindig is álmodott! Most közvetlenül a gyártótól vásárolhatja meg. Ismerje meg a Reloaded by Creators program keretében elérhető autóinkat.