ALFA ROMEO
GIULIA QUADRIFOGLIO

A magabiztosság ereje

MEGKÜLÖNBÖZTETŐ TULAJDONSÁGOK

Motor

510 Le 2.9
V6 Bi-Turbo

50/50 súlyelosztás

Tökéletes egyensúly a kompromisszumok
nélküli vezetési élményért

Aktív első légterelő

A világ egyetlen szedánja aktív
aerodinamikai elemmel

Nyomatékvektorálás

Valós idejű nyomaték- és
teljesítmény-elosztás

Külső
MEGKÜLÖNBÖZTETŐ, SPORTOS ELEMEK

A Scudetto V alakú betétjét sötét Miron színe emeli ki.

A szénszálból készült tető és burkolatok együtt teszik a Giulia Quadrifogliót könnyűvé és sportossá.

A négy csőben végződő kipufogórendszer tökéletesen illeszkedik a hátsó lökhárítóhoz.

A 19"-os alumínium felnik füst színben érhetők el, míg a féknyergekhez két szín közül lehet választani.

Beltér
AZ ÉRZELMEK KÖZÉPPONTJÁBAN

A középkonzol teljes egészében prémium alapanyagokból építkezik és szénszálas anyagból készült elemek is elérhetők.

Integrált vezérlőgombokkal rendelkező, fűtött, sportos kormánykerék és alumínium váltófülek.

A 900 Watt összteljesítményű Harman/Kardon hangrendszer 14 hangszóróval és mélysugárzóval tökéletes hangzást biztosít.

Újratervezett tárolórekeszek és telefontöltő: az okoseszköz töltése most már vezeték nélkül is történhet.

A versenysportból származó, karbonvázas Sparco kagylóülések a legmagasabb fokú kényelmet és irányítást képviselik. A héjszerkezet szánszálból készült, az elülső részek bőrrel és Alcantarával borítottak és minden benzinvérű, autósportszerető embernek kötelező elem.

technology
Technológia

A TECHNOLÓGIA AZ
ÉRZELMEK MÖGÖTT

Az Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio tele van olyan egyedi műszaki megoldásokkal, amelyek a teljesítményre vonatkozó legnagyobb elvárásoknak is megfelelnek.

Teljesítmény

MŰSZAKI ADATOK

Az Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio motorja egy 2,9 literes, V6-os erőforrás, amely 510 lóerőt és 600 Nm nyomatékot ad le 2500 és 6000-es főtengelyfordulat között. Ez a motor rendkívül erős és könnyű, mivel teljes egészében alumíniumból készült. Nyolcsebességes automata váltó csatlakozik hozzá, amely Race módban mindössze 150 milliszekundum alatt képes sebességet váltani.

Üzemanyag-fogyasztás Giulia Quadrifoglio (l/100 km): 10,3 - 10,1; CO₂-kibocsátás (g/km): 233 - 228.
A típus jóváhagyásához szükséges adatok WLTP kombinált ciklusú mérésből származnak, Legutóbbi frissítés: 2021.05.26. Az értékek csak az összehasonlíthatóságot szolgálják.

Biztonság

LEGÚJABB VEZETÉSTÁMOGATÓ
RENDSZEREK

A Giulia Quadrifoglio biztonsági rendszerei jól példázzák, mennyire felbecsülhetetlen a technológia, ha intuitív vezetési élményről van szó. Az Alfa Romeo a vezetési élmény újabb szintjét érte el azzal, hogy 2-es szintű önvezető funkciókat kínál.

Infotainment

EGY ÉRINTÉS MŰVE

Néhány ösztönös kézmozdulat. Ennyibe kerül a teljesen újratervezett, 8,8"-os érintőképernyővel rendelkező infotainment rendszer vezérlése.

Alfa Connect szolgáltatások

NEM LEHET MEGVÁLNI TŐLE

Technológia, amely megváltoztatja, jobbá teszi a mindennapi életet. Az Alfa Connect Services szolgáltatásokat minden Alfa Romeo Giuliában megtalálja. Sőt, az Alfa Connect Box segítségével partneri és biztosítási ajánlatokat is kaphat, amelyek az autó telemetriaii adatain alapulnak. További részletekért kattintson ide.

MY ASSISTANT

A Giulia Quadrifoglio volánja mögött sem lesz egyedül. A My Assistant segítségével veszélyhelyzetben közvetlenül veheti fel a kapcsolatot operátorunkkal.

MY REMOTE

Mostantól bárhonnan elérheti az Alfa Romeo Giulia Quadrifogliót. A My Remote funkcióval többféle művelet is elvégezhető okostelefonon, vagy okosórán keresztül. Például kezelheti a zárakat, vagy a fényszórókat.

MY CAR

A releváns információkból okostelefonjára, vagy számítógépére részletes elemzést kaphat arról, hogy a Giulia Quadrifoglio hogyan teljesít.

Kapcsolatban a világgal. És az autójával. Az Alfa™ Connect rendszer számos szolgáltatást foglal magába, amelyek az AndroidAuto és Apple CarPlay telefontükrözés lehetőségeit tágítják ki.
További részletekért kattintson ide.

Méretek

A képek csak illusztrációként szolgálnak, a termék egyes részletei, elérhető színei változhatnak. Az elérhetőséget a https://www.alfaromeo.com/car-configurator-hub oldalon ellenőrizheti.