ALFA ROMEO TONALE
PLUG-IN HYBRID Q4

Sportosság, újratöltve

A stílusos Alfa Romeo Tonale hatékony és környezetkímélő
280LE Plug-in Hybrid motorral akár 19.990.000Ft-tól!*
5 év Alfa Romeo garanciával**

*Az ajánlat a 638.HER.0 sincom kódú 1.3 PHEV 280LE motorral szerelt Edizione felszereltségi szintre vonatkozik. CO2: 26 g/km Fogyasztás: 1,14 l/100km Ezen CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a valamennyi gyártóra vonatkozó, hatályos EU szabályozás szerinti WLTP mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra és jóváhagyásra. A CO2-kibocsátás és üzemanyag fogyasztás adatai az összehasonlíthatóságot szolgálják. Ezen jóváhagyott értékek eltérhetnek a valós adatoktól.
** GARANCIA: 2+3 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.alfaromeo.hu weboldalon.

NEW TONALE

FŐBB FUNKCIÓK

Akár 82 km elektromos hatótáv

Akár 600 km teljes hatótáv

280 lóerő összteljesítmény

26-33 g/km kombinált ciklusú CO2-kibocsátás

Külső
A JÖVŐ ÚJ ALAKOT ÖLTÖTT

Az első plug-in hibrid Alfa Romeo: osztályon felüli minőség és részletekre való odafigyelés dinamikus formatervvel vegyítve. Ezek azok a fő irányelvek, amelyek mentén újragondoltuk a sportosság jelentését.

A Biscione elektromos változata a bal oldali, sötétített hátsó ablakon jelenik meg. Ugyanazon az oldalon, ahol az elektromos töltés csatlakozója található.

A 3+3 kiosztású, Mátrix LED-es fényszórók egyedi megjelenést kölcsönöznek és a múlt dicső Alfa Romeóit idézik fel.

A 20"-os Teledial alumínium felnik az 1960-as évek ikonikus sportautóinak formai elemeit idézik fel.

A Tonale bal hátulján elhelyezett Type 2-es töltőcsatlakozón keresztül lehet az akkumulátorokat otthon, vagy nyilvános kúthálózaton feltölteni.

Beltér
PRÉMIUM BELTÉR, MÉG NAGYOBB KÉNYELEM

Kiváló anyagok, csúcskategóriás műszaki elemek és fejlett csatlakoztatott szolgáltatások töltik meg tartalommal a vezetési élményt, mindezt Alfa Romeós stílusba csomagolva.

A 12.3"-os, teljesen digitális műszerfal háromféle stílusban jeleníthető meg: Heritage, Evolved és Relax. A Heritage és Evolved* stílusok esetében egy elekro-Biscione az elektromotor állapotától függően változtatja a színét.


* A grafikán az Evolved stílus látható.

A Tonale Plug-in Hybrid Q4 könnyen kezelhető, intuitív és tartalomban gazdag csatlakoztatott élményt kínál. A 12,3"-os digitális műszerfal és a 10,25"-os érintőképernyő tökéletes ember-gép kapcsolatot garantál.

A Tonale Plug-in Hybrid Q4 figyelemre méltó belső térkínálattal rendelkezik. A vezető megtarthatja az Alfa Romeókra jellemző, hagyományosan sportos vezetési pozíciót, míg az utasokat páratlan kényelem várja a Carbon mintás szövet, vagy bőr borítású, fűtött és szellőző első ülésekben.

A Harman Kardon hangrendszer 14, erőteljes hangszórója prémium, gazdag, kristálytiszta hangzást biztosít és ezzel páratlan hangulatot teremt. Kerüljön egy hullámhosszra az Alfa Romeo Tonaléval utazásai során.

DISCLAIMER

A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak. Az itt megjelentett színek és részletek elérhetősége műszaki, gyártási, vagy kereskedelmi okokból a modell megjelenítéséig változhat. Néhány kép olyan funkciót/felszereltséget mutathat, amely nem része a széria tartozékoknak és egyedi kérés alapján, felár ellenében rendelhető.

 

Válassza ki a legjobban tetsző színt
Technológia

ÉLETMINŐSÉGET JAVÍTÓ MEGOLDÁSOK

Új generációs szoftverachitektúrájának köszönhetően a Tonale Plug-In Hybrid Q4 több újdonságot is felvonultat: ez az első a világon, amely blokklánc alapú, NFT tanúsítást alkalmaz, Amazon Alexa* hangvezérléssel kompatibilis. A digitális szolgáltatások ezen ökoszisztémája a legjobb fedélzeti élményt nyújtja.

 

*Az Amazon, az Alexa és minden vonatkozó elnevezés az Amazon.com Inc és tagvállalatai védjegye.

Alfa Connect Services

CSATLAKOZTATVA A JÖVŐHÖZ

A Tonale Plug-in Hybrid Q4 a legújabb generációs csatlakoztatott szolgáltatásokat kínálja. Az Alfa Connect Services szolgáltatások mellett négy új funkció is bemutatkozik, amelyekkel könnyebben, intuitívabban kezelheti autóját.

A My Alfa Connect mobilalkalmazásnak köszönhetően partnereink ajánlatait, így telemetrián alapuló biztosítási szolgáltatásokat is kaphat.Töltse le a My Alfa Connect alkalmazást és ismerje meg minden funkcióját!

 

       

Motor

A JÖVŐ SPORTOS VEZETÉSE

A Tonale Plug-in Hybrid Q4 új fejezetet nyit az Alfa Romeo történelmében: az új motorrendszer teljes teljesítménye 280 lóerő, 0-ról 100 km/h-ra 6,2 másodperc alatt gyorsít, WLTP kombinált ciklusban pedig 100 kilométerenként mindössze 26-33 g szén-dioxidot bocsát ki.

DISCLAIMER

Tonale Plug-in Hybrid Q4 kombinált üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): 1,4 – 1,1; kombinált elektromosáram-felhasználás (kWh/100km): 19,0 – 16,8; szén-dioxid-kibocsátás (g/km): 33-26. A legfeljebb 82 kilométeres hatótáv városi használat mellett érvényes. A teljes hatótáv a benzin- és elektromos üzem kombinálásával, városi üzemben megtehető távra vonatkozik. Az adatokat WLTP eljárás szerinti kombinált ciklusú teszteken gyűjtöttük. Homologizáció időpontja: 2022. november 4. Az értékek csak az összehasonlíthatóságot szolgálják. A fogyasztás, a hatótáv és a kibocsátás az aktuális felhasználási módtól is függenek, emellett befolyásolja a töltés gyakorisága, a vezetési stílus, a sebesség, a felszereltség, a gumik mérete, külső és belső hőmérséklet.

Plug-in

MÉG NAGYOBB HATÉKONYSÁG

A minél nagyobb hatékonyság érdekében a Tonale Plug-in Hybrid Q4-ben 306 Voltos, 15,5 kWh-s lítium-ion akkumulátorcsomag van. A kategóriája legjobbjai közé tartozó energiatárolót 7,4 kW-os gyorstöltéssel akár 2,5 óra alatt is fel lehet tölteni. A Tonale Plug-in Hybrid Q4 az egyik leghatékonyabb C-SUV a piacon: városi környezetben akár 82 kilométert is képes emissziómentesen megtenni, míg teljes hatótávja akár 600 km is lehet.

Menetdinamika

A VEZETÉSI ÉLMÉNY PÉLDAKÉPE

A Tonale Plug-in Hybrid Q4-et kiváló erőátvitelre és gyors, finom reagálásra terveztük. Összkerékmeghajtási rendszere kényelmes és élvezetés vezetést biztosít. Agilitása optimális, önsúlya alacsony, menetdinamikája pedig kimagasló. Ezek az elemek biztosítják a védjegynek számító, Alfa Romeós vezetési élményt.

Fejlett vezetéstámogató rendszerek
INNOVATÍV TECHNOLÓGIA A KÉNYELEM SZOLGÁLATÁBAN

A legújabb, 2-es szintű önvezető funkciókat jelentő vezetéstámogató rendszerekkel a Tonale Plug-in Hybrid Q4 csúcskategóriás műszaki megoldásokat vonultat fel a kényelem és biztonság érdekében.

Méretek

Az Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4 csomagtere 385 liter kapacitású.

DISCLAIMER

A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak. Az itt megjelentett színek és részletek elérhetősége műszaki, gyártási, vagy kereskedelmi okokból a modell megjelenítéséig változhat. Néhány kép olyan funkciót/felszereltséget mutathat, amely nem része a széria tartozékoknak és egyedi kérés alapján, felár ellenében rendelhető.
  

Tesztvezetés

Foglaljon le időpontot egy tesztvezetésre, és tapasztalja meg az egyedülálló Alfa Romeo vezetési élményt. 

Online vásárlás​

Állítsa össze új autóját saját igényei szerint bárhonnan, bármikor. Új autóját néhány egyszerű lépéssel megvásárolhatja.

Alfa Romeo Certified

Tanúsítással többet fog birtokolni, mint egy használt autót. Egy tanúsított Alfa Romeo lesz a birtokában.