ALFA ROMEO
SZEDÁNOK

Figyelemfelkeltzésre tervezve

MILYEN EGY VALÓDI SZEDÁN?

Stílusos, elnyújtott formatervvel, tágas csomagtérrel rendelkezik, négyajtós kialakítása három, jól elhatárolható szekcióból áll, amelyen nagyjából ugyanolyan hosszúak: motortér, utastér, csomagér.

SPORTOS SZEDÁN: 
HIBÁTLAN TELJESÍTMÉNY

A sportszedánok tökéletesek akkor, ha nagyteljesítményű motort, dinamikus vonalvezetést és alacsony tömeget keres. A 2.9 literes, V6-os, 520 lóerős Giulia Quadrifoglio a legsportosabb Alfa Romeók közé tartozik, mindössze 3.9 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h sebességre.

FÓKUSZBAN A VEZETÉSI ÉLMÉNY

A kompakt méretű szedánok azoknak készültek, akik a teljes értékű szedánok kényelmét akarják élvezni, de kisebb verzióban. Az Alfa Romeo Giulia éppen ilyen, mivel kialakításából fakadóan kompakt méretű, gyönyörű és valódi Alfa Romeós vezetési élményt nyújt.

UTAZZON MAGABIZTOSAN

A családok elsősorban olyan szedánokat keresnek, amelyek kényelmesek, nagy a csomagterük és modern fedélzeti rendszerekkel vannak ellátva. Aktív holttérfigyelőjével, táblafelismerőjével és fejlett vezetéstámogató rendszereivel az Alfa Romeo Giulia biztosítja a lehetőséget arra, hogy teljes nyugalomban vezessen.