ALFA ROMEO GIULIA

Időtlen szépség az érzelmek szolgálatában.

Gazdagon felszerelt Alfa Romeo Giulia 2.0 benzin motorral már 17.990.000Ft-tól!*
5 év Alfa Romeo garanciával**

*Az ajánlat a 620.PA5.4 sincom kódú 2.0 benzin 280LE motorral szerelt Super felszereltségi szintre vonatkozik. CO2: 173-185 g/km Fogyasztás: 7,7-8,1l/100km Ezen CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a valamennyi gyártóra vonatkozó, hatályos EU szabályozás szerinti WLTP mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra és jóváhagyásra. A CO2-kibocsátás és üzemanyag fogyasztás adatai az összehasonlíthatóságot szolgálják. Ezen jóváhagyott értékek eltérhetnek a valós adatoktól.
** GARANCIA: 2+3 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.alfaromeo.hu weboldalon.

MEGKÜLÖNBÖZTETŐ TULAJDONSÁGOK

Megkülönböztető
formaterv

Olasz dizájn vegytiszta Alfa Romeo stílusban

Fejlett vezetéstámogató rendszerek

2-es szintű önvezető funkciók

50/50 százalékos súlyelosztás

Tökéletes egyensúly a kompromisszumok nélküli vezetési élményért

Alfa™ Link felfüggesztés

Még jobb kormányreakció, maximális kényelem

giulia super
giulia sprint
giulia veloce
disclaimer

A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak. Az itt megjelentett színek és
részletek elérhetősége műszaki, gyártási, vagy kereskedelmi okokból a modell megjelenítéséig változhat. Néhány kép olyan funkciót/felszereltséget
mutathat, amely nem része a széria tartozékoknak és egyedi kérés alapján, felár ellenében rendelhető.

Technológia
AZ ÉRZELMEK ÉS A MECHANIKA TALÁLKOZÁSA

Az Alfa Romeo Giulia képében együtt jelenik meg a design, az erő és az innováció. Mindez a szabadalmaztatott műszaki tartalomnak és a könnyű anyagoknak köszönhetően, amelyek eredményeként egyedi vezetési élményben lehet része. A Q4 rendszer és az elektronikus fékrendszer (IBS) közvetlen vezetési élményt nyújtanak.

NFT DIGITÁLIS TANÚSÍTVÁNY A NAGYOBB ÉRTÉKÉRT

Az új generációs szoftveres alapoknak köszönhetően az Alfa Romeo Giulia is megkapta az Alfa Romeo NFT Tanúsítványt. A blokklánc alapú technológia lényege, hogy az autó minden adatát egyedi, nem felülírható bejegyzésben tárolja az autó életciklusa alatt.

Fejlett erőátviteli rendszer

SZÉPSÉG, AMELYET A TECHNOLÓGIA HAJT

Az Alfa Romeo Giulia tökéletesre fejlesztette a közvetlen kezelhetőségből, valamint a vezetéstámogató rendszerek nyújtotta biztonságból eredő egyedi egyensúlyt a vezetési élményben. A Giulia 2-es szintű önvezető funkciókkal és olyan rendszerekkel rendelkezik, amelyek folyamatosan figyelik az autó környezetét, ezzel garantálva a biztonságot és az egyedi vezetési élményt.

Infotainment

MAGÁVAL RAGADÓ TECHNOLÓGIA MINDEN UTAZÁSOD SORÁN

Néhány intuitív mozdulat és az Alfa Romeo Giulia páratlan élményt nyújt.

Alfa Connect Services

A CSATLAKOZTATOTT SZOLGÁLTATÁSOK LEGJAVA

Maradjon kapcsolatban a világgal és autójával. Az Alfa Connect Services szolgáltatások tökéletes kapcsolatot biztosítanak.

MY ASSISTANT

Ez a szolgáltatás bármilyen veszélyhelyzetben lehetőséget ad arra, hogy
felvegye a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és veszélyhelyzet esetén értesíti
a mentőalakulatokat.

MY REMOTE

A My Remote használatával bárhonnan, bármikor kapcsolatba tud lépni az Alfa Romeo Giulia rendszereivel. Kezelheti a zárakat, fényszórókat és még sok minden mást. Mindezt közvetlenül okostelefonján, okosóráján keresztül.

MY CAR

A My Car funkcióval folyamatosan nyomon követhető az Alfa Romeo Giulia műszaki állapota, a státuszjelentések. Néhány kattintással, gyorsan és könnyedén állíthatja be a jövőbeni karbantartások időpontját az okostelefonján, vagy okosóráján keresztül.

MY WI-FI*

A My Wi-Fi-vel autója internet hotspottá alakítható át, melyre minden utasa
felcsatlakozhat.


*A My Wi-Fi opcionális szolgáltatás

MY ALERT*

Ajándékozza meg magát a nyugodtsággal, hogy gondoskodott Alfa Romeo Giuliája lopásvédelméről. A My Alert szolgáltatás riasztást küld, ha megpróbálják az autót eltulajdonítani.

*My Alert opcionális szolgáltatás

MY NAVIGATION

A My Navigation még magasabb fokra emeli a vezetési élményt: valós idejű forgalmi, időjárási és útállapot adatokkal egészíti ki az útvonaltervezést. A célállomások keresése okostelefonon is történhet, majd a megtervezett útvonalat megoszthatja a fedélzeti navigációval.

Ezenkívül a My Alfa Connect mobilalkalmazásnak köszönhetően hozzáférhet a járműve telematikai adataihoz kapcsolódó partnerajánlatokhoz és biztosítási előnyökhöz.
További információért kattints ide. 

Teljesítmény

URALJA AZ UTAKAT VEZETÉSI ÉLMÉNNYEL

Hatékony, nagyteljesítményű motorok. Egy karosszéria, amelyet úgy terveztünk, hogy támogassa az összkerékhajtást, innovatív felfüggesztést és kiváló súly/lóerő arányt. Benzin- és dízelmotorok 210 és 280 lóerő között. Állítsa össze és vegye meg új autóját!

disclaimer

Alfa Romeo Giulia üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): 8,1 – 5,5; CO₂-kibocsátás (g/km): 183 – 144. Az értékeket WLTP súlyozott ciklusú, homologizáció előtti mérések alapján állapítottuk meg. Legutóbbi frissítés: 2022. szeptember 26. A végleges értékek változhatnak.Az értékek csak tájékoztató jellegűek és az összehasonlíthatóságot szolgálják.

Méretek

Az Alfa Romeo Giulia csomagtere 480 liter kapacitású.

disclaimer

A képek illusztrációk, a termék részletei, színei, elérhetősége változhat. Részletek a konfigurátorban. https://www.alfaromeo.com/car-configurator-hub

 

Tesztvezetés

Foglaljon le időpontot egy tesztvezetésre, és tapasztalja meg az egyedülálló Alfa Romeo vezetési élményt. 

Online vásárlás​

Állítsa össze új autóját saját igényei szerint bárhonnan, bármikor. Új autóját néhány egyszerű lépéssel megvásárolhatja.

Alfa Romeo Certified

Tanúsítással többet fog birtokolni, mint egy használt autót. Egy tanúsított Alfa Romeo lesz a birtokában.