ALFA ROMEO GIULIA

A példa nélküli vezetési élmény és érzelmek egyedi megtestesülése

DISTINGUISHING FEATURES

Mindentől különböző formaterv

Olasz stílus vegytiszta Alfa Romeo köntösben

Fejlett vezetéstámogató rendszerek

2-es szintű önvezető funkciók

50/50 súlyelosztás

Tökéletes egyensúly a kompromisszumok nélküli vezetési élményért

Alfa™ Link felfüggesztés

Precízebb irányíthatóság, nagyobb kényelem

giulia super
giulia sprint
Giulia TI
giulia veloce
Disclaimer

The pictures are indicative and have illustrative purpose only. Colors and details shown could be not available or could vary, when the vehicle will be available, by way of example for technical and/or production and/or commercial reasons. Some pictures could show accessories and/or equipment which are not standard and that, when the vehicle will be available, will be subject to a specific request and additional payment.

VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK

A SZÉPSÉGET A TECHNOLÓGIA VEZETI

Az Alfa Romeo Giulia tökéletesre fejlesztette a hagyományos vezetési élmény és az automatizált, csúcskategóriát képviselő rendszerek egyensúlyának megtalálását. A vezetéstámogató rendszerek 2-es szintű önvezetésre képesek, és folyamatosan pásztázzák az autó környezetét, de semmit nem vesznek el a vezetés élményéből.

Infotainment
VEGYE MAGÁT KÖRÜL ELRAGADÓ TECHNOLÓGIÁVAL

Néhány intuitív mozdulat is elég ahhoz, hogy az Alfa Romeo Giulia vezetése élményt jelentsen.

Alfa Connect Services szolgáltatások

CSATLAKOZÁS A JAVÁBÓL

Kapcsolódjon a világhoz és autójához. Az Alfa™ Connect számos olyan szolgáltatást kínál, amelyek az Apple Carplay és AndroidAuto telefontükrözésen túl is előnyökkel járnak

MY ASSISTANT

Veszélyhelyzetben a My Assistant segítségével közvetlenül tudja felvenni a kapcsolatot diszpécserünkkel, aki mindent meg fog tenni azért, hogy a lehető leggyorsabban megoldódjon a helyzet.

MY REMOTE

Mostantól bárhonnan elérheti az Alfa Romeo Giuliát. A My Remote funkcióval többféle művelet is elvégezhető okostelefonon, vagy okosórán keresztül. Például kezelheti a zárakat, vagy a fényszórókat.

MY CAR

Ellenőrizze az Alfa Romeo Giulia minden fontos adatát a számítógépén vagy okostelefonján. Csak annyit kell tennie, hogy kényelmesen hátra dől és bejelentkezik a My Car alkalmazásba.

In addition, thanks to the My Alfa Connect mobile app, you can access partner offers and insurance benefits linked to your vehicle's telematic data.
For more information click here.

Teljesítmény

URALJA AZ UTAKAT VEZETÉSI ÉLMÉNNYEL

Hatékony, nagyteljesítményű motorok. Egy karosszéria, amelyet hátsókerék-meghajtásra terveztek, egy innovatív felfüggesztés és páratlan súly/lóerő arány. Dízel- és benzinmotorok széles választéka áll rendelkezésre 190-től 280 lóerőig. Az elérhetőségről a konfigurátorból tájékozódhat.

Disclaimer

Giulia üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): 8,4 – 4,8; CO₂-kibocsátás (g/km): 190 – 126. A típus jóváhagyásához szükséges adatok WLTP kombinált ciklusú mérésből származnak, Legutóbbi frissítés: 2021.05.26. Az értékek csak az összehasonlíthatóságot szolgálják

Technológia
AZ ÉRZELMEK ÉS A GÉPEZET SZIMFÓNIÁJA

Az Alfa Romeo Giuliában egyesül a forma, a teljesítmény és az innováció. Mindez a szabadalmaztatott technológiáknak, a könnyű anyagoknak köszönhető, amelyek együtt egyedi vezetési élményt garantálnak. A Q2 és Q4 rendszerek, valamint az elektronikus fékrendszer felől érkező adatokat a központi rendszer valós időben dolgozza fel.

Méretek

A képek csak illusztrációként szolgálnak, a termék egyes részletei, elérhető színei változhatnak. Az elérhetőséget a https://www.alfaromeo.com/car-configurator-hub oldalon ellenőrizheti.