ALFA ROMEO STELVIO

Időtlen szépség az örökké tartó érzelmekért

A megújult Alfa Romeo Stelvio 2.2 dízel motorral már
18.990.000Ft-tól!*
5 év Alfa Romeo garanciával**

* Az ajánlat a 630.PAQ.4 sincom kódú 2.2 dízel 210LE motorral szerelt Super felszereltségi szintre vonatkozik. CO2: 157-173 g/km Fogyasztás: 6,0-6,6l/100km Ezen CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a valamennyi gyártóra vonatkozó, hatályos EU szabályozás szerinti WLTP mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra és jóváhagyásra. A CO2-kibocsátás és üzemanyag fogyasztás adatai az összehasonlíthatóságot szolgálják. Ezen jóváhagyott értékek eltérhetnek a valós adatoktól.
** GARANCIA: 2+3 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.alfaromeo.hu weboldalon.

STELVIO

MEGKÜLÖNBÖZTETŐ JEGYEK

Egyedi, olasz design

SUV az Alfa Romeo szerint

Fejlett vezetéstámogató technológiák

2-es szintű önvezető funkciók

Tökéletes súlyelosztás

Optimális egyensúly a kompromisszumok nélküli vezetési élményért

Alfa™ Link felfüggesztés

Tovább javított kormányreakció, maximális kényelem

stelvio
STELVIO SUPER
STELVIO SPRINT
STELVIO VELOCE
Külső
MINDEN RÉSZLETÉBEN EGYEDI

A LED-es, adaptív mátrix fényszórók optimális világítást garantálnak.

A sötét hátsó fényszórók az ikonikus, Alfás sportosságot hangsúlyozzák.

Az egyedi hűtőpajzs, a Scudetto V-alakú betétje kiemeli a Stelvio sportosságát.

A Stelvio Veloce 20"-os alumínium felnijei tovább erősítik a dinamikus formatervet.

Beltér
ZSIGEREKIG HATÓ ÉLMÉNY

A 12.3”-os “Cannocchiale” műszeregység három kijelzési stílus megjelenítésére képes: Evolved, Relax és Heritage.

Az Evolved egy modern, letisztult mód, a Relax a kényelemre összpontosít, míg a Heritage a márka dicső múltját idézi fel a modern autókban.

8.8”-os, több érintést kezelni képes kijelző, amely az interaktív widgeteket is megjeleníti.

Középkonzol: hasznos tárolórekeszek és prémium burkolatok.

A Harman Kardon prémium rendszer 14  hangszórója tökéletes hangzással veszi körbe az utasokat. Érezze lejátszási listájának lüktetését minden egyes út során.

disclaimer

A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak. Az itt megjelentett színek ésrészletek elérhetősége műszaki, gyártási, vagy kereskedelmi okokból a modell megjelenítéséig változhat. Néhány kép olyan funkciót/felszereltségetmutathat, amely nem része a széria tartozékoknak és egyedi kérés alapján, felár ellenében rendelhető.

Technológia

VEZETÉSI ÉLMÉNY AZ ALFA ROMEO SZERINT

A tökéletes súlyelosztásnak, a kiváló súly/lóerő aránynak, az agilitásnak és az alacsony önsúlynak köszönhetően az Alfa Romeo Stelvio fedélzetén megtapasztalhatja a valódi vezetési élményt.

NFT DIGITÁLIS TANÚSÍTVÁNY A NAGYOBB ÉRTÉKÉRT

Az új generációs szoftveres alapoknak köszönhetően az Alfa Romeo Stelvio is megkapta az Alfa Romeo NFT Tanúsítványt. A blokklánc alapú technológia lényege, hogy az autó minden adatát egyedi, nem felülírható bejegyzésben tárolja az autó életciklusa alatt.

Fejlett erőátviteli rendszer

SZÉPSÉG, AMELYET A TECHNOLÓGIA HAJT

Az Alfa Romeo Stelvio tökéletesre fejlesztette a közvetlen kezelhetőségből, valamint a vezetéstámogató rendszerek nyújtotta biztonságból eredő egyedi egyensúlyt a vezetési élményben. A Stelvio 2-es szintű önvezető funkciókkal és olyan rendszerekkel rendelkezik, amelyek folyamatosan figyelik az autó környezetét, ezzel garantálva a biztonságot és az egyedi vezetési élményt.

Infotainment

MAGÁVAL RAGADÓ TECHNOLÓGIA MINDEN UTAZÁSOD SORÁN

Könnyen kezelhető és intuitív. Az Alfa Romeo Stelvio infotainment rendszere 8'8"-os, multitouch érintőképernyővel rendelkezik. Mert sokszor egyetlen érintés is elég.

Alfa Connect Services

A CSATLAKOZTATOTT SZOLGÁLTATÁSOK LEGJAVA

 

Maradjon kapcsolatban a világgal és autójával. Az Alfa Connect Services szolgáltatások tökéletes kapcsolatot biztosítanak.

MY ASSISTANT

Ez a szolgáltatás bármilyen veszélyhelyzetben lehetőséget ad arra, hogy felvegye a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és veszélyhelyzet esetén értesíti a mentőalakulatokat.

MY REMOTE

A My Remote használatával bárhonnan, bármikor kapcsolatba tud lépni az Alfa Romeo Stelvio rendszereivel. Kezelheti a zárakat, fényszórókat és még sok minden mást. Mindezt közvetlenül okostelefonján, okosóráján keresztül.

MY CAR

A My Car funkcióval folyamatosan nyomon követhető az Alfa Romeo Stelvio műszaki állapota, a státuszjelentések. Néhány kattintással, gyorsan és könnyedén állíthatja be a jövőbeni karbantartások időpontját az okostelefonján, vagy okosóráján keresztül.

MY WI-FI*

A My Wi-Fi-vel autója internet hotspottá alakítható, amelyre minden utasa felcsatlakozhat.

*A My Wifi opciós szolgáltatás.

MY ALERT*

Ajándékozza meg magát a nyugodtsággal, hogy gondoskodott Alfa Romeo Stelviója lopásvédelméről. A My Alert szolgáltatás riasztást küld, ha megpróbálják az autót eltulajdonítani.

*A My Alert opciós szolgáltatás.

MY NAVIGATION

A My Navigation még magasabb fokra emeli a vezetési élményt: valós idejű forgalmi, időjárási és útállapot adatokkal egészíti ki az útvonaltervezést. A célállomások keresése okostelefonon is történhet, majd a megtervezett útvonalat megoszthatja a fedélzeti navigációval.

Ezenkívül a My Alfa Connect mobilalkalmazásnak köszönhetően hozzáférhet a járműve telematikai adataihoz kapcsolódó partnerajánlatokhoz és biztosítási előnyökhöz.
További információért kattints ide

 

       

Motor

TELJESÍTMÉNYNÖVELÉSRE SZÜLETETT

Hatékony és nagyteljesítményű motor állnak rendelkezésre, amelyekhez 8-sebességes, gyors, kényelmes, vagy sportos váltásokat lehetővé tevő ZF automata váltó csatlakozik. Benzin- és dízelmotorok 210-tól 280 lóerőig.

DISCLAIMER

Alfa Romeo Stelvio üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): 8,9 – 5,7; CO₂-kibocsátás (g/km): 202 – 150. Az értékeket WLTP súlyozott ciklusú, homologizáció előtti mérések alapján állapítottuk meg. Legutóbbi frissítés: 2022. november 21. A végleges értékek változhatnak.

Az értékek csak tájékoztató jellegűek és az összehasonlíthatóságot szolgálják.

Méretek

Az Alfa Romeo Stelvio csomagtere 525 literes.

DISCLAIMER

A képek illusztrációk, a termék részletei, színei, elérhetősége változhat. Részletek a konfigurátorban: alfaromeo.hu/konfigurator

Tesztvezetés

Foglaljon le időpontot egy tesztvezetésre, és tapasztalja meg az egyedülálló Alfa Romeo vezetési élményt. 

Online vásárlás​

Állítsa össze új autóját saját igényei szerint bárhonnan, bármikor. Új autóját néhány egyszerű lépéssel megvásárolhatja.

Alfa Romeo Certified

Tanúsítással többet fog birtokolni, mint egy használt autót. Egy tanúsított Alfa Romeo lesz a birtokában.