ALFA ROMEO
STELVIO QUADRIFOGLIO

A magabiztosság ereje

MEGKÜLÖNBÖZTETŐ TULAJDONSÁGOK

Motor

510 Le 2.9
V6 Bi-Turbo

50/50 súlyelosztás

Tökéletes egyensúly a kompromisszumok
nélküli vezetési élményért

Q4

Igény szerinti
összkerékmeghajtás

Nyomatékvektorálás

Valós idejű nyomaték- és
teljesítmény-elosztás

Technológia
EXKLUZÍV INNOVÁCIÓ
AZ ALFA ROMEÓTÓL

Az Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio innovatív műszaki megoldásokat tartalmaz, amelyek segítenek formába önteni a megkülönböztető, sportos gyökereket.

Teljesítmény

TELJESÍTMÉNY ÉS TECHNOLÓGIA EGYÜTT

Az Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio a teljesítmény és a technológia tökéletes elegye. Az 510 lóerős, V6-os, 2,9 literes Bi-Turbo, teljes egészében alumíniumból készült motor tökéletesen működik együtt a Q4 összkerékmeghajtási rendszerrel. A motor literenként 176 lóerő teljesítményre képes, mindössze 3,8 másodperc alatt gyorsítja a Stelvio Quadrifogliót 0-ról 100-ra, Race módban a sebességváltó 150 milliszekundum alatt képes fokozatot váltani.

Üzemanyag-fogyasztás Stelvio Quadrifoglio (l/100 km): 11,8; CO2-kibocsátás (g/km): 267.
A típus jóváhagyásához szükséges adatok WLTP kombinált ciklusú mérésből származnak, Legutóbbi frissítás: 2021.05.26.
Az értékek csak az összehasonlíthatóságot szolgálják.

VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK

VEZETÉSI ÉLMÉNY
TECNHOLÓGIÁVAL TOVÁBBFEJLESZTVE

Egy SUV, amelynek sportszedánokra jellemző képességei vannak, és most 2-es szintű önvezető funkciókkal bővült, amelyek a vezetési élmény és az intelligens asszisztens rendszerek tökéletes szinergiájából nőtték ki magukat.

Infotainment

MAGÁVAL RAGADÓ ÉLMÉNY

Az Alfa Romeo Stelvio infotainment rendszerének része a 8,8"-os érintőképernyő.

Alfa Connect Services szolgáltatások

A KAPCSOLÓDÁS LEGJAVA

Kapcsolatban a világgal. És az autójával. Az Alfa™ Connect rendszer számos szolgáltatást foglal magába, amelyek az AndroidAuto és Apple CarPlay telefontükrözés lehetőségeit tágítják ki.

További részletekért kattintson ide.

MY ASSISTANT

Vészhelyzet esetén felveheti a kapcsolatot operátorunkkal, aki mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megoldódjon a szituáció.

MY REMOTE

Mostantól bárhonnan elérheti az Alfa Romeo Stelvio Quadrifogliót. A My Remote funkcióval többféle művelet is elvégezhető okostelefonon, vagy okosórán keresztül. Például kezelheti a zárakat, vagy a fényszórókat.

MY CAR

A My Carral a számítógépén, vagy okoseszközén keresztül folyamatosan figyelemmel követheti a Stelvio Quadrifoglio adatait, funkcióit. Akkor is, ha nem ül a volán mögött.

Kapcsolatban a világgal. És az autójával. Az Alfa™ Connect rendszer számos szolgáltatást foglal magába, amelyek az AndroidAuto és Apple CarPlay telefontükrözés lehetőségeit tágítják ki.
További részletekért kattintson ide.

Méretek

A képek csak illusztrációként szolgálnak, a termék egyes részletei, elérhető színei változhatnak. Az elérhetőséget a https://www.alfaromeo.com/car-configurator-hub oldalon ellenőrizheti.