ALFA ROMEO TONALE

Megérkeztünk az Alfa Romeo új korszakába.

Stílusos Alfa Romeo Tonale takarékos 1.5 MildHybrid
motorral már 14.950.000Ft-tól!*
5 év Alfa Romeo garanciával**

*Az ajánlat a 622.SKK.0 sincom kódú 1.5 MHEV 130LE motorral szerelt Super felszereltségi szintre vonatkozik. CO2: 130-142 g/km Fogyasztás: 5,7-6,2l/100km Ezen CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a valamennyi gyártóra vonatkozó, hatályos EU szabályozás szerinti WLTP mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra és jóváhagyásra. A CO2-kibocsátás és üzemanyag fogyasztás adatai az összehasonlíthatóságot szolgálják. Ezen jóváhagyott értékek eltérhetnek a valós adatoktól.
** GARANCIA: 2+3 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.alfaromeo.hu weboldalon.

alfa romeo tonale

TONALE

MEGKÜLÖNBÖZTETŐ JEGYEK

Továbbfejlesztett felhasználói
élmény

A legkorszerűbb
elektrifikáció

Innovatív technológia az
irányításért és a kényelemért

Autentikus
vezetési élmény

Külső
A FUNKCIONÁLIS SZÉPSÉG
Alfa romeo gallery exterior 1

A formaterv a hagyományos Alfa Romeo stílusjegyeket hordozza magán, amelyeket a modernség és funkcionalitás formált újra, ugyanakkor megtartotta klasszikus, olasz jellemét.

Alfa romeo gallery exterior 2

A lebegő pajzs, a “Scudetto” látványos megkülönböztető jegye a Tonale-nak.

Alfa romeo gallery exterior

A 3+3 mátrix LED-es első fényszórókkal együtt összetéveszthetetlen arcot kölcsönöz a Tonalénak. A formaterv egyben a korábbi Alfa Romeo arcokat is felidézi.

Alfa romeo gallery exterior 3

A 20”-os «Teledial» könnyűfém keréktárcsa stílusa a telefontárcsa formáját hívja életre.

Alfa romeo gallery exterior 4

A Tonale egyedi, hátsó lámpaelrendezése.

Beltér
KÖZPONTBAN A VEZETŐ
Alfa romeo gallery interior 1

Úgy terveztük, hogy mindig a vezető legyen a középpontban. A kiváló minőségű anyagok és burkolatok a műszerfal háttérvilágításával azonnali Alfa Romeós érzést keltenek.

Alfa romeo gallery interior 2

A sportos és modern környezetet úgy alakítottuk ki, hogy annak középpontjában mindig a vezető legyen. A „Cannochiale” névre keresztelt csőműszer aljában egy 12,3"-os, digitális kijelző található, a magával ragadó vezetési élményről a 10,25"-os érintőképernyő is gondoskodik, amelyben az élvezet és a biztonság egymás mellett tudnak létezni.

Alfa romeo gallery interior 2

Alcantara or Leather heated and ventilated front seats are designed for constant comfort and to elevate the meaning of driving pleasure.

Alfa romeo gallery interior 4

​A hibátlanul elhelyezett LED-ek tökéletes megvilágításba helyezik az összes utazást.

Beltér
Disclaimer

A képek tájékoztató jellegűek és csak illusztrációs célt szolgálnak. A bemutatott színek és részletek nem állandóak, vagy változhatnak, amikor a jármű elérhetővé válik, például technikai és/vagy gyártási és/vagy kereskedelmi okokból. Egyes képek olyan tartozékokat és/vagy felszereléseket mutathatnak, amelyek nem tartoznak az alapfelszereltséghez, és amelyek, ha a jármű elérhető lesz, külön kérésre és felár ellenében lesznek elérhetőek.

gallery software
Technológia

REKORDOT DÖNTŐ TECHNOLÓGIA

Az új generciós szoftver architektúrának köszönhetően a Tonale számos innovatív megoldást kínál. Ez az első olyan autó, amely blokklánc alapú, NFT validálást használ és még erőteljesebbé teszi az Amazon szolgáltatásokat, amelyek így még több előnyt kínálnak. Integrált digitális szolgáltatások teljes ökoszisztémája áll rendelkezésre, hogy mindig a lehető legnagyobb élményt kínálják.

Alfa connect szolgáltatások
MINDIG CSATLAKOZTATOTT VEZETÉSI ÉLMÉNY

Az új Alfa Connect Services szolgáltatások a lehető legnagyobb fokú biztonságot és felhasználói élményt biztosítják. A My Alfa Romeo Connect mobilalkalmazással Tonaléja fedélzeti rendszere a tenyerében lévő okostelefonról is vezérelhetővé válik. Az új szolgáltatások pedig könnyű kezelhetőséget garantálnak.

Ezen kívül a My Alfa Connect mobilalkalmazásnak köszönhetően hozzáférhet a jármű telematikai adataihoz kapcsolódó partneri ajánlatokhoz és biztosítási előnyökhöz.
Töltse le most a My Alfa Connect alkalmazást, és kezdje el felfedezni az összes szolgáltatást.

    

 

ALFA ROMEO CASCO+

Az Alfa Romeo Casco+ teljes körű casco biztosítás,


amely az Allianz Autóm MAX csomagjára épül, kiterjed:

  • a gépjármű minden alkatrészére és tartozékára,
  • elektromos autók esetén a hajtó akkumulátorokra, fali töltőre, töltőkábelekre is.


Bővebb információért kattintson a linkre: https://www.alfaromeo.hu/alfa-romeo-casco-plusz

 

engine 1
Tonale Hybrid

A SPORTOSSÁG ÚJRA FELTALÁLÁSA A 21. SZÁZAD SZÁMÁRA

Az új Tonale a belépő az Alfa Romeo számára az elektromobilitás világába, és egy konkrét elköteleződés a fenntartható mobilitás irányába. Ugyanakkor ez a vállalás nem jelenti az Alfa Romeóra jellemző, mindennél és mindenkinél jobb vezetési élmény csorbulását.

Korlátozott felelősségi nyilatkozat

A Tonale Hibrid CO2-kibocsátása (kombinált, súlyozott) (g/km): 130-142. Üzemanyag-fogyasztás (kombinált, súlyozott) (l/100km): 5.7-6.2. A számítások alapja: WLTP eljárást (2018/1832-es EU rendelet). Az üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékek homológizációs eljárás során gyűjtött adatok és a végső homológ értékektől eltérhetnek.

Aktív vezetési rendszerek
AZ UTAK URALÁSÁNAK MESTERSÉGE
driving dynamics
VEZETÉSTÁMOGATÁS
INNOVATÍV TECHNOLÓGIA A BIZTONSÁG JEGYÉBEN
safety

A Tonale újabb szintre emelte az ember és a gép közötti szinergia kihasználását és ezzel zsigerekig ható vezetési élményt hozott létre. A fejlett vezetéstámogató rendszerek 2-es szintű önvezetést tesznek lehetővé, a fedélzeten lévők pedig élvezhetik a még nagyobb biztonságot és kényelmet.

Méretek

DISCLAIMER

A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak. A színek és a megjelenített részletek a jármű megjelenéséig biztonsági, gyártási, műszaki vagy kereskedelmi okokból változhatnak. Néhány kép olyan funkciókat ábrázol, amelyek nem tartoznak minden modell alapfelszereltségébe.