ALFA ROMEO
TONALE

Egy új Alfa Romeo korszak kezdete.

ÖSSZETÉVESZTHETETLENÜL
ALFA ROMEO

Beltér
Technológia

REKORDOT DÖNTŐ TECHNOLÓGIA

Az új generciós szoftver architektúrának köszönhetően a Tonale számos innovatív megoldást kínál. Ez az első olyan autó, amely blokklánc alapú, NFT validálást használ és még erőteljesebbé teszi az Amazon szolgáltatásokat, amelyek így még több előnyt kínálnak. Integrált digitális szolgáltatások teljes ökoszisztémája áll rendelkezésre, hogy mindig a lehető legnagyobb élményt kínálják.

Alfa connect szolgáltatások
MINDIG CSATLAKOZTATOTT VEZETÉSI ÉLMÉNY

Az új Alfa Connect Services szolgáltatások a lehető legnagyobb fokú biztonságot és felhasználói élményt biztosítják. A My Alfa Romeo Connect mobilalkalmazással Tonaléja fedélzeti rendszere a tenyerében lévő okostelefonról is vezérelhetővé válik. Az új szolgáltatások pedig könnyű kezelhetőséget garantálnak.

Tonale Hybrid

A SPORTOSSÁG ÚJRA FELTALÁLÁSA A 21. SZÁZAD SZÁMÁRA

Az új Tonale a belépő az Alfa Romeo számára az elektromobilitás világába, és egy konkrét elköteleződés a fenntartható mobilitás irányába. Ugyanakkor ez a vállalás nem veszélyezteti az Alfa Romeóra jellemző, mindennél és mindenkinél jobb vezetési élmény csorbulását.

Korlátozott felelősségi nyilatkozat

A Tonale Hibrid CO2-kibocsátása (kombinált, súlyozott) (g/km): 130-142. Üzemanyag-fogyasztás (kombinált, súlyozott) (l/100km): 5.7-6.2. A számítások alapja: WLTP eljárást (2018/1832-es EU rendelet). Az üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékek homológizációs eljárás során gyűjtött adatok és a végső homológ értékektől eltérhetnek.

VEZETÉSTÁMOGATÁS
INNOVATÍV TECHNOLÓGIA A BIZTONSÁG JEGYÉBEN

A Tonale újabb szintre emelte az ember és a gép közötti szinergia kihasználását és ezzel zsigerekig ható vezetési élményt hozott létre. A fejlett vezetéstámogató rendszerek 2-es szintű önvezetést tesznek lehetővé, a fedélzeten lévők pedig élvezhetik a még nagyobb biztonságot és kényelmet.

Disclaimer

A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak. A színek és a megjelenített részletek a jármű megjelenéséig biztonsági, gyártási, műszaki vagy kereskedelmi okokból változhatnak. Néhány kép olyan funkciókat ábrázol, amelyek nem tartoznak minden modell alapfelszereltségébe.

TOVÁBBI KÉRDÉSE VAN VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Ha további információra van szüksége, hívja fel az Alfa Romeo ügyfélszolgálatát a 0680…. Telefonszámon, vagy kérjen információt az alábbi módon: