ÚJ ALFA ROMEO GIULIA GTA

A legenda újjászületett

New Giulia GTA | Alfa Romeo

LIMITÁLT SZÉRIA,
IDŐTLEN TELJESÍTMÉNY

A legendás GTA rövidítés 1965-ben született, feloldása Gran Turismo Alleggerita, vagyis könnyű túraautó. Az elnevezés az Autodeltától származik, amely a Giulia Sprint GT alapjaira épített egy tuningolt versenyautót. Az Alfa Romeo fennállásának 110. évfordulójára emlékezve ugyanezt a receptet használtuk, csökkentettük a súlyt és növeltük a teljesítményt, hogy az eddigi legélvezetesebb Alfa Romeót alkossuk meg limitált darabszámban.

További információkért forduljon a legközelebbi márkakereskedéshez.

MÁRKAKERESKEDÉSEK
Giulia GTA Alfa Romeo Sportiva | Alfa Romeo

AZ EREDET
MINDEN NAP EGY GYŐZELEM
EGY MINDENNAPI AUTÓVAL

A Giulia GTA versenysikerei azonnal érkeztek, ezért az emberek emlékezetében a milánói márka legsportosabb autóiként maradt meg. A «Challange Europeo Marche» versenyt egymás után háromszor is megnyerte, emellett egy tucat nemzeti bajnokságban, több száz versenyen győzedelmesekedett a világ minden táján. Azonban az is meggyőző, hogy hogyan építette fel az Alfa Romeo presztízsét ez az autó. A Giulia GTA méltán érdemelte ki a ’’Minden nap egy győzelem egy mindennapi autóval’’ kifejezést.

New Models Giulia GTA e GTA<input type=text style="text-transform:lowercase;">m | Alfa Romeo

GTA ÉS GTAm:
A MÍTOSZ KÉT ARCA

A GTA legújabb kiadása két különböző modellben ölt testet. Mindegyiket ugyanaz a kiváló technológia által vezérelt merészség hajtja.

New Giulia GTA Quadrifoglio | Alfa Romeo

ÚJ GIULIA GTA

Utcai, ötajtós modellként az új Giulia GTA új szintre viszi az Alfa Romeo által képviselt sportosságot. Megtalálható rajta a Quadrifoglio modell első légterelője, a Sabuer által fejlesztett egyéb légterelő elemek, továbbfejlesztett hátsó spoiler és a 20’’-os, központi anyás könnyűfém felni is. A sportos érzés a beltérben még tovább erősödik a teljes egészében Alcantarával borított elemeknek, és Sparco kagylóüléseknek köszönhetően. A 3 utas szállítására engedélyezett hátsó üléssel még több emberrel tudod megosztani az élvezeteket, a szórakozásról a titánból készül kipufogórendszer, az Akrapovic dob és a karbon kipufogóvégek összetéveszthetetlen hangja is hozzájárul.

Giulia GTAM | Alfa Romeo

ÚJ GIULIA GTAM:

A Giulia GTAm esetében a teljesítmény és az egyedi formaterv egyesül. Ez a szépség és a funkció elegye az Alfa Romeo szerint. Ez a versenypályákra szánt, kétüléses autó testesíti meg az Alfa Romeo versenyzésben szerzett tapasztalatát, történetét. Ebben az első légterelő, a négyállású hátsó spoiler, illetve azok az időtlen stíluselemek van segítségére, amelyek a teljesítményhez járulnak hozzá. Szupersport érzés vár a beltérben is a szénszálas, Sabelt kagylóülésekben, amelyekbe színes, hatpontos biztonsági övekkel tudod becsatolni magad, a hátsó ülések helyén Alcantara borítás és bukócső van.

TELJESÍTMÉNYRE SZÜLETETT

TELJESÍTMÉNYRE SZÜLETETT

A új Giulia GTA és GTAm erőforrása az Alfa Romeo 2,9 literes, V6-os biturbó motorjának tuningolt változata, amely 540 lóerőt teljesít, ennek köszönhetően kategóriájában a legnagyobb az egy literre jutó teljesítménye: 187 lóerő jut minden literre. Mivel csúcsteljesítményű szedánunkon alapul, az új Giulia GTA és GTAm műszaki megoldásai is hűen tükrözik az Alfa Romeo mérnökeinek tudását. Az olyan ultrakönnyű anyagok használatával, mint a szénszál, az alumínium, és a kompozitok, mindkét modell kiváló súly/lóerő aránnyal is rendelkezik. A Giulia GTAm a Quadrifoglio modellhez képest akár 100 kilogrammal is könnyebb lehet.

ÉLMÉNY CSOMAG PRÉMIUM VÁSÁRLÁSI ÉLMÉNY

A Giulia GTA és GTAm vásárlók különleges élménycsomagban részesülnek: 

- Személyre szabott, nyitott Bell GTA bukósisak, amelyet a Centro Stile Alfa Romeo készített a GTA számára;
- Goodlwool autótakaró, amely a karosszériáéval megegyező színt kap
- Személyre szabott kulcstartó
- Személyre szabott GTA Alpinestars overáll szett, amelyet kizárólag az Alfa Romeo GTAm-hez készítettük.
- Emellett minden ügyfél részt vehet az Accademia di Guida Alfa Romeo által szervezett egynapos vezetéstechnikai képzésen.

ALFA CONNECT SERVICES
MINDIG CSATLAKOZTATVA

Az új Giulia GTA és GTAm modellekhez is elérhetők a Mopar Connected Services szolgáltatások, így mindig csatlakoztatva leszel autód rendszereihez. Ismerd meg az összes szolgáltatást!

Részletek
A képek csak illusztrációk.
A GTA kezdőára 143 ezer euró + ÁFA, a GTAm kezdőára 147 ezer euró + ÁFA.
Az átadások 2020 júniusában kezdődnek.
Giulia GTA/GTAm üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): 10.8; .
Szén-dioxid-kibocsátás (g/km): 244..
Ezen adatok a CO2-kibocsátásés az üzemanyag-fogyasztás értékét mutatják, melyek az Európai Unió 2018/1832-es rendelete alapján létrejött, és 2021.04.28-án frissített, WLTP mérési eljárásban kerültek meghatározásra. A CO2-kibocsátás és üzemanyag-fogyasztás adatai az összehasonlíthatóságot szolgálják. Ezen jóváhagyott értékek eltérhetnek a valós adatoktól.