QUADRIFOGLIO 100° ANNIVERSARIO

Legenda 1923 óta

100° ANNIVERSARIO

Jelvény

A SZERENCSE ÉS A TELJESÍTMÉNY SZIMBÓLUMA

A négylevelű lóhere az 1923-as Targa Florio olasz közúti körversenyen vált az Alfa Romeo legendás szimbólumáva, a verseny győztese, az addig “örök másodikként” aposztrofált Ugo Sivocci ezt a szimbólumot festette az autójára. Mára a négylevelű lóhere már többet jelent, mint szerencsét: elkötelezettséget, a részletekre való odafigyelést, áldozatvállalást, vakmerőséget és teljesítményt. A jelvény létrejöttének centenáriuma alkalmából a Centro Stile új részlettel, arany színnel gazdagította a szimbólumot, amely a féknyergeken és a beltéri szövetek varrásán is visszaköszön.

Design

MERÉSZ SZÉPSÉG LIMITÁLT SZÉRIÁBAN

Száz darab Stelvio Quadrifoglio és 100 darab Giulia Quadrifoglio. A 100° Anniversario különleges szériával és a legsportosabb, a teljesítmény és olasz design egyedi elegyéből született modellekkel tiszteleg az Alfa Romeo a legenda és történelme előtt.

Alfa-100-Giulia

Az Alfa Romeo hagyományainak őszinte kifejeződése: egy százéves történet, amely elegáns és merész vonalak segítségével elevenedik meg a Giulia Quadrifoglio 100° Anniversario képében.

Alfa-100-Stelvio

A jelvény a Stelvio Quadrifoglio sárvédőívén kapott helyet. A századik születésnapra új, arany részletekkel gazdagodott.

Alfa-100-Stelvio

A külső visszapillantó tükrök háza szénszál erősítésű anyagból készült és a Stelvio Quadrifoglio 100° Anniversario dinamikus, sportos külsejét erősíti.

Alfa-100-Stelvio

A Stelvio Quadrifoglio Q 3+3 adaptív LED matrix fényszórókkal biztosítja az optimális éjszakai látást és láthatóságot.

Alfa-100-Stelvio

A 21"-os, sötét színű alumínium felnik és az arany színű féknyergek erős kontrasztot adnak, amely a Stelvio Quadrifoglio 100 Anniversario vakmerőségét erősíti.

Alfa-100-Stelvio

Az opcionlisan elérhető, karbon végekkel rendelkező, sportos Akrapovic kipufogórendszer még elragadóbb, még öblösebb hangot kölcsönöz.

Alfa-100-Stelvio

A századik születésnapra készült logo a műszerfal bőr borításába varrva is megtalálható és a Stelvio 100 Anniversario kifinomult, határozott stílusát erősíti.

Alfa-100-Stelvio

A Stelvio Quadrifoglio belterének elegáns stílusát arany színű varrás teszi teljessé.

Alfa-100-Stelvio

Az Alfa Romeo teljesítményének vegytiszta kifejeződése: a Stelvio Quadrifoglio 100° Anniversario aerodinamikus formatervével a versenypályán elért győzelmeinket, dicső múltunkat ünnepli, ugyanakkor a jövőbe is mutat.

Alfa-100-Giulia

A jelvény a Giulia Quadrifoglio sárvédőívén kapott helyet. A századik születésnapra új, arany részletekkel gazdagodott.

Alfa-100-Giulia

A külső visszapillantó tükrök háza szénszál erősítésű anyagból készült és a Giulia Quadrifoglio 100° Anniversario dinamikus, sportos külsejét erősíti.

Alfa-100-Giulia

A Giulia Q 3+3 adaptív LED matrix fényszórókkal biztosítja az optimális éjszakai látást és láthatóságot.

Alfa-100-Giulia

A századik születésnapra készült logo a műszerfal bőr borításába varrva is megtalálható és a Giulia 100 Anniversario kifinomult, határozott stílusát erősíti.

Alfa-100-Giulia

A századik születésnapra készült logo a műszerfal bőr borításába varrva is megtalálható és a Giulia 100 Anniversario kifinomult, határozott stílusát erősíti.

Alfa-100-Giulia

A Giulia Quadrifoglio belterének elegáns stílusát arany színű varrás teszi teljessé.

Technológia

Az evolúció legmagasabb szintje

Technológia az érzelmek mögött.

A Quadrifoglio 100 Anniversario különleges széria olyan fejleztt műszaki megoldásokat tartalmat, amelyek a legmagasabb elvárásoknak is megrelelnek. Integrált digitális szolgáltatások rendszere válik elérhetővlé, amelyet úgy terveztünk, hogy páratlan vezetési élményt nyújtsanak.

Disclaimer

*Minden 2023. május 1-jét követően megrendelt új autó esetében a My Assistant funkció a Connect ONE csomag része és az autó árában foglalt. A My Remote, My Car, My Navigation és My eCharge funkciók a Connect PLUS csomag részei és külön előfizetéssel vehetők igénybe. A Connect PLUS a garanciaidő megkezdésétől számított 6 hónapig díjmentesen használható. A My Alert és My WiFi szolgáltatásra ez nem vonatkozik.

Motor

EGY VAKMERŐ LÉLEK

A teljesítmény, a technológia és a sportosság tökéletes elegye. A Quadrifoglio 100° Anniversario különleges széria 2,9 literes, V6-os, 520 lóerős motorral érhető el, amelyhez 8-sebességes automata sebességváltó csatlakozik, amely Race üzemmódban mindössze 150 millisztekunum alatt vált sebességet.