QUADRIFOGLIO
MINDIG A MERÉSZEK OLDALÁN

Az Alfa Romeo legerősebb modelljeinek
legendás emblémája

A KOMPROMISSZUM NÉLKÜLI TELJESÍTMÉNY SZIMBÓLUMA

A Giulia és Stelvio Quadrifoglio az innovációnak és a teljesítménynek köszönhetően az Alfa Romeo sportosságának és az általa képviselt vezetési élménynek az esszenciáját nyújtja.
Az ultrakönnyű anyagok és a kivételes, 2,9 literes, 510 lóerős, biturbós, V6-os motor minden eddiginél jobb súly/lóerő arányt biztosít.

Egy legenda ismertetőjele

BABONÁBÓL SZÜLETETT, LEGENDÁVÁ VÁLT

Minden 1923-ban kezdődött. Ugo Sivocci fehér négyszögre festett egy zöld négylevelű lóherét, hogy szerencsét hozzon. Így feldíszített RL-jével megnyerte a Targa Florio közúti versenyt. Pár hónappal később egy tesztvezetés során Sivocci életét vesztette, autója nem viselte a szerencsét hozó szimbólumot. A négyszög alap ekkor változott háromszöggé. Ezen szomorú naptól fogva Sivocci szerencsehozó emblémája a kompromisszumok nélküli sportosság és az Alfa Romeo versenyzés iránti elköteleződésének megtestesítője lett, amely egy évszázada velünk él.

A QUADRIFOGLIO HAGYATÉKA A VERSENYZÉSBEN

Nincs olyan fontos verseny, versenypálya, vagy bajnokság, ahol a Hírességek Csarnokában ne lenne egy Quadrifoglio embléma. Az Alfa Romeo nyerte 1925-ben az első Grand Prix Bajnokságot, majd 1950-ben és 1951-ben az első két F1 Világbajnokságot is. Ez csak néhány abból a temérdek győzelemből, amelyek 5 világbajnoki, valamint számtalan európai és olasz bajnoki elsőséget jelentettek. Mindez nem csak az Alfa Romeo történelmének része, hanem minden Quadrifoglio modell minden elemében megtalálható hagyaték.

GIULIA QUARIFOGLIO

Ismerje meg a magabiztosság erejét az Alfa Romeo Giulia Quadrifoglióban. Kompromisszumok nélküli teljesítmény, tökéletes egyensúly, valós idejű nyomaték- és teljesítmény-elosztás: a cél, hogy Ön az érzelmek középpontjába kerüljön.

STELVIO QUARIFOGLIO

Tapasztalja meg a valódi vezetési élményt az Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglióban. Csúcsteljesítmény, amelyet kifinomult elegancia és modern technológia övez.