ÚJ ALFA ROMEO
TRIBUTO ITALIANO

Olaszországot élteti minden részletében

Felszereltségi szint

TALÁLD MEG A STÍLUSODAT

OLASZ STÍLUS ÚJRAGONDOLVA

Az Alfa Romeo Tributo Italiano széria a modern olasz stílus és forma megtestesítője. Minden részlet a dinamizmust és eleganciát hangsúlyozza és tükrözi a vibráló, olasz szenvedélyt.

STELVIO TRIBUTO ITALIANO

A Stelvio Tributo Italiano a vezetés megújult izgalmát kínálja. Ez a különleges kiadás az Alfa Romeo DNS-ében rejlő izgalmat és precizitást képviseli. Azonnali reakciót biztosító kezelhetőségével és magával ragadó teljesítményével, közvetlenül az igazi rajongókhoz szóló vezetési élményt kínál.

A Stelvio Tributo Italiano fekete teteje időtlenné teszi, ugyanakkor modern kifionomultsággal ruházza fel a formatervet.

A Stelvio Tributo Italiano különleges tükörházzal rendelkezik, amelyben egy kicsi olasz zászló is helyet kapott. Ez a részlet is az Alfa Romeo és a modern olasz stílus kapcsolatát fejezi ki.

21”-os alumínium felnik és piros féknyergek emelik ki a Stelvio Tributo Italiano sportos eleganciáját.

A Stelvio bőr bevonatú fejtámláját az hímzett Alfa Romeo jelvény, olasz zászló és Tributo Italiano felirat gazdagítja.

A bőr borítású műszerfal és az ajtópanelek piros varrása egyedi részlet a Stelvio Tributo Italiano belterében.

A Stelvio Tributo Italiano aktív felfüggesztése javítja a kezelhetőséget, agilis viselkedést, azonnali reakciót és az útfelület minőségétől függetlenül kényelmes rugózást garantál.

GIULIA TRIBUTO ITALIANO

Ez az Alfa Romeo különkiadás elegáns, sportos vonalvezetésével az olasz stílust és személyiséget tükrözi.

A Giulia Tributo Italiano teljesen fekete tetővel rendelkezik, amely kontrasztot alkot a jármű karosszériájával.

A Giulia Tributo Italiano tükörházain miniatűr olasz zászló található, egy apró különlegesség, amely hangsúlyozza a jármű olasz identitását.

Exkluzív, sötét színű, 19"-os alumínium felnik, piros féknyergek gazdagítják az Alfa Romeo Giulia Tributo Italiano szériát, ezzel kiemelve a sportosság és a merész stílus keverékét.

A Giulia Tributo Italiano sportos bőrülésekkel rendelkezik,
amelyek perforált középső paneljei finom vörös árnyalatot mutatnak, ami
egyedülálló módon kiemeli a jármű különlegességét és olasz stílusát.

A Giulia első fejtámláin gazdagon hímzett embléma, az olasz zászló és a "Tributo Italiano" felirat látható, ami eleganciát kölcsönöz a belső térnek.

A műszerfalon és az ajtópaneleken található piros varrás finom, de jellegzetes színt kölcsönöz a Giulia Tributo Italiano belső terének.

A Giulia Tributo Italiano aktív felfüggesztése javítja az útfekvést, így a vezetés nemcsak dinamikus és reaktív, hanem kényelmes is.

TONALE TRIBUTO ITALIANO

Az Alfa Romeo vezetés iránti szenvedélyét felvállalva a Tonale Tributo Italiano azok számára készült, akiknek fontos a vezetés. Jellegzetes stílusa, egyedi részletei és agresszív megjelenése az utazás tiszta örömét, a
sportosságot és a hatékony teljesítményt ünnepli.

A Tonale Tributo Italiano különlegességét a karosszéria színű és
fekete betétek fokozzák. Exkluzív külső megjelenésében az ikonikus LED mátrix fényszórók és a merész piros Brembo féknyergek hangsúlyozzák az Alfa Romeo elkötelezettségét a stílus, a teljesítmény és az olasz formatervezés iránt.

A Tonale Tributo Italiano különleges sorozat a kontrasztos fekete tetővel tűnik ki, amely hangsúlyozza karcsú formatervét és modern vonalvezetését.

A Tonale Tributo Italiano olasz zászlót hordoz a tükörházon, tisztelegve az Alfa Romeo olasz származása előtt.

Az Alfa Romeo különleges kiadású Tonale Tributo Italiano sportos megjelenését a 20"-os könnyűfém felnik és piros féknyergek is hangsúlyozzák.

A Tonale bőr fejtámláját hímzett logó, olasz zászló és a "Tributo Italiano" felirat díszíti.

A műszerfalon és az ajtópaneleken található piros varrás finom, de markáns hangulatot kölcsönöz a Tonale Tributo Italiano különleges széria belső terének.

A Tonale Tributo Italiano karbon mintázatú műszerfalborítással és hangulatvilágtással rendelkezik, amely még tovább fokozza a modern hangulatot.

Alfa Connect szolgáltatások

A KAPCSOLÓDÁS ÚJ SZINTJE*

Kapcsolatban a világgal, bárhova is tart. Az Alfa Romeo Tributo Italiano különleges széria olyan modern csatlakoztatott szolgáltatásokat kínál, amelyek a mindennapi autózáshoz nélkülözhetetlenek (Connect one, Connect plus, my Alert, My Wi-Fi, My Entertainment).

DISCLAIMER

Alfa Romeo Giulia Tributo Italiano üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): 8,1 – 5,5; CO₂-kibocsátás (g/km): 185 – 144. Az értékek WLTP ciklus szerinti, homologizáció előtti tesztekből származnak és a végleges adatoktól eltérhetnek. Legutóbb frissítve: 2022. szeptember 26. Az adatok az összehasonlíthatóságot szolgálják..​​

Alfa Romeo Stelvio Tributo Italiano üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): 9,2 – 6,0; CO₂-kibocsátás (g/km): 209 - 157.     Az értékek WLTP ciklus szerinti, homologizáció előtti tesztekből származnak. Legutóbb frissítve: 2022. november 21. Az adatok az összehasonlíthatóságot szolgálják.

Alfa Romeo Tonale Hybrid MHEV Tributo Italiano üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): 6,3-5,6; CO₂-kibocsátás (g/km): 144 -130. Az értékek WLTP ciklus szerinti, homologizáció előtti tesztekből származnak. Legutóbb frissítve: 2022. május 26. Az adatok az összehasonlíthatóságot szolgálják.

Tonale Plug-in Hybrid Tributo Italiano üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): 1,4 – 1,1; kombinált energia-felhasználás (kWh/100km): 18,7 – 16,8; CO2-kibocsátás (g/km): 33-26. Az akár 82 km-es elektromos hatótáv városi ciklusra vonatkozik.

A teljes hatótávolság a benzin- és elektromos üzem kombinálása. A típusjóváhagyási értékeket a 2022.11.4-től homologizált WLTP-ciklus alapján határozták meg. A feltüntetett értékek az összehasonlíthatóságot szolgálják. Az üzemanyag-fogyasztási, CO2-kibocsátási és hatótávolsági adatok a tényleges használati körülményektől és különböző tényezőktől függően változhatnak, mint például: töltési gyakoriság, vezetési stílus, sebesség, speciális felszereltség, opciók, gumiabroncsok mérete, külső hőmérséklet és a beltér klimatizációja.​

ALFA ROMEO CASCO+

Az Alfa Romeo Casco+ teljes körű casco biztosítás,


amely az Allianz Autóm MAX csomagjára épül, kiterjed:

  • a gépjármű minden alkatrészére és tartozékára,
  • elektromos autók esetén a hajtó akkumulátorokra, fali töltőre, töltőkábelekre is.


Bővebb információért kattintson a linkre: https://www.alfaromeo.hu/alfa-romeo-casco-plusz

 

Ügyfélszolgálat

Bízza magát csapatunkra

Egy dedikált ügyfélszolgálat válaszol minden kérdésére, és végigvezeti Önt a vásárlási folyamat minden lépésén.