ALFA ROMEO SZOLGÁLTATÁSOK

A legmagasabb szintű gondoskodás és odafigyelés kizárólag az Ön Alfa Romeo-jának.

Alfa Romeo Szolgáltatások

ALKATRÉSZEK

Az autója megbízhatóságához, kényelméhez és teljesítményéhez szükséges karbantartást csak azok tudják biztosítani, akik ismerik az Alfa Romeo minden egyes részletét és alkotóelemét.

Ezen túlmenően a Mopar® által tervezett és forgalmazott eredeti alkatrészek hivatottak az Alfa Romeo egyéni jellegzetességeinek hosszútávú megőrzését szolgálni.

 

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

EREDETI ALKATRÉSZEK

Tudjon meg többet a Mopar® megoldásairól, melyek ideálisak Alfa Romeo gépkocsija kezelésére és karbantartására: egyedi megoldások egy eredeti termék műszaki előírásaival összhangban.

FELÚJÍTOTT EREDETI ALKATRÉSZEK

A használt eredeti elemek felújíthatóak, melyek  teljesítménye megegyezik egy új alkatrész teljesítményével. Ez az eljárás az Alfa Romeo jóváhagyásával és garanciájával történik.

CLASSIC LINE

A Classic Line cserealkatrészek a Mopar® által forgalmazott és az öt évesnél idősebb Alfa Romeo gépkocsikhoz tervezett alkatrészek: teljesítmény és biztonság nagyon előnyös áron.

PETRONAS OLAJOK ÉS KENŐANYAGOK

A Petronas Lubricants International fejlesztette az Alfa Romeo-val egyetemben azokat az olajokat és kenőanyagokat, melyek legjobban biztosítják az egyes modellek kíváló teljesítményét, alacsony üzemanyag-fogyasztását és alacsony környezetkárosító hatását.

GARANCIA ÉS KARBANTARTÁS

Alfa Romeo-t vásárolt? Fedezze fel a garanciális és karbantartási szolgáltatásokat, melyeket azért terveztünk, hogy Ön nyugodtan vezethesse gépkocsiját, kockázatok és váratlan kiadások nélkül.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

JÁRMŰ GARANCIA

Mozogjon szabadon: új Alfa Romeo vásárlásához 24-hónapos gyári garanciát biztosítunk a gépkocsi átvételétől számítva, kilométer  korlátozás nélkül, valamint ezen felül 36-hónap hajtáslánc kiterjesztett garanciának a megkötésére van lehetőség 100.000 kilométer határig.

ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLTATÁS

Vezessen aggodalmak nélkül a Free to Go szolgáltatással, mely 24-órás országúti segélyszolgáltatást biztosít. A FreeToGo szolgáltatás a Mopar® mobilitás programja, mely az év 365 napján és a nap 24 órájában elérhető.  

KARBANTARTÁS

Tudjon meg mindent a kötelezően előírt karbantartási tervről, mely szükséges ahhoz, hogy Alfa Romeo gépkocsija hosszú távon megőrizze működését és hatékonyságát.

KEZELÉSI KÉZIKÖNYV

Elvesztette Alfa Romeo gépkocsija kezelési kézikönyvét? 

 Mától online is elérheti.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Az Alfa Romeo minden támogatást megad Önnek Ügyfélszolgálatán keresztül.

 Az alábbi szolgáltatásokat veheti igénybe:

  • információ a modellekről, szolgáltatásokról, értékesítési- és szerviz hálózatról, valamint a kapott tájékoztatások elemzéséről
  • 24-órás országúti segélyszolgáltatás, valamint vontatási segélyszolgáltatás az év 365 napján.

Hívja a +36 80 10 10 80 Díjmentes Telefonszámot, vagy írjon a customercareHU@fcagroup.com email címre.

TUDJON MEG TÖBBET

EREDETI TARTOZÉKOK

Tekintse meg a tartozékok kínálatát, melyek tovább növelik Alfa Romeo gépkocsija sportosságát, stílusát és kényelmét. Amennyiben olyan tartozékokat keres, melyek hűen tükrözik az eredeti Alfa Romeo érzést, akkor válassza a Mopar® márkát.

 

TUDJON MEG TÖBBET

BUTIK TERMÉKEK

Az Alfa Romeo szenvedély a stílusos részletekben és a szabadidő eltöltésében is megnyilvánul. Ne maradjon le a legújabb Alfa Romeo butik termékekről! Lapozza át a katalógust és hozza létre kedvenc tárgyainak kollekcióját! TUDJON MEG TÖBBET