ALFA ROMEO TONALE
EDIZIONE SPECIALE

Egy új Alfa Romeo korszak kezdete

A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, a Tonale Edizione Speciale már megrendelhető a márkakereskedésekben.

NE SZALASSZA EL A LEHETŐSÉGET: LEGYEN AZ ELSŐ

A műszakileg legfejlettebb Alfa Romeo, amely a vezetési élmény fokozása érdekében újra feltalálja a sportosságot. Legyen az első, aki felfedezi!

A LEGFEJLETTEBB ALFA ROMEO TECHNOLÓGIA

Az Edizione Speciale egyebek között 10,25"-os érintőképernyővel, teljesen digitális, 12,3"-os központi műszeregységgel, vezeték nélküli töltőpaddal, első és hátsó parkolóradarokkal, 4 kamerából álló, 360 fokos, felülnézeti kameraképpel, beépített Alexa hangvezérlővel, fejlett csatlakoztatott szolgáltatásokkal, NFT digitális tanúsítvánnyal van felszerelve.

VALÓDI ALFA ROMEÓS HIBRID VEZETÉSI ÉLMÉNY

Elektromobilitás kompromisszumok nélkül: ezt kínálja a Limited Edition, amely két teljesítményszinttel érhető el: a P2 48 Voltos motorhoz 130, vagy 160 lóerős, változó geometriájú turbóval felszerelt motor csatlakozik és kiváló hatékonyságot, igazi Alfa Romeós vezetési élményt nyújt.

MAGÁVAL RAGADÓ ELSŐ BENYOMÁS

Minden ikonikus Alfa Romeo forma elem a lehengerlő első benyomást szolgálja. A sötét és matt miron elemek, a mátrix LED-es első fényszórók és a sötétített üvegek tökéletes külsőt biztosítanak a stílusos utazáshoz.

EDIZIONE SPECIALE: A RÉSZLETEKBEN REJLŐ SZÉPSÉG

A Tonale Edizione Speciale olyan exkluzív részletekkel rendelkezik, mint a sárvédőíven lévő "Speciale" jelvény és a 20"-os alumínium felnik mögött megbújó, piros féknyergek./p>

Így működik

Állítsa össze saját Speciale modelljét

Válassza ki a motort és színt

Fejezze ki érdeklődését

Adja meg adatait és regisztráljon

Várjon a visszaigazolásra

Tudatni fogjuk, ha megrendelése beérkezett hozzánk

Lépjen be a Tonale Edizione Speciale világába

Legyen az elsők között, aki átveheti Tonale Edizione Speciale modelljét

FEDEZZE FEL A TONALÉT

Az új Tonale számos olyan funkciót és innovációt tartalmaz, amelyek új korszakot nyitnak az Alfa Romeo történelmében. Ne szalassza el a lehetőséget!

Tonale Hybrid szén-dioxid-kibocsátás: (súlyozott, kombinált) (g/km): 130-142. Üzemanyag-fogyasztás (súlyozott, kombinált) (l/100km): 5.70-6.23. WLTP eljárás (2018/1832-as EU rendelet) szerinti adatok alapján. Az üzemanyag-fogyasztási és szén-dioxid-kibocsátási adatokat az előzetes jóváhagyási folyamat során, WLTP eljárás szerint mértük és a homologizált adatoktól eltérhet.
A képek csak illusztrációs célt szolgálnak, a színek, vagy egyes részletek még nem biztos, hogy elérhetők, vagy gyártási, kereskedelmi, műszaki okok miatt változhatnak a piaci bevezetésig. Néhány képen olyan funkciók, tartozékok láthatók, amelyek nem a széria felszereltség részét képezik, és a piaci bevezetés után opcióként lesznek elérhetők.