Giulietta B-Tech
  • Külső
  • Infotainment
  • Vezetési élmény
  • Motorok
Külső

Külső

A SPORTOSSÁG MINTAKÉPE

A Giulietta B-Tech fényes sötét kiegészítőket kapott, hogy még jobban kihangsúlyozza az Alfa Romeo sportos gyökereit. A fényes fekete hűtőrács, ajtókilincsek, tükörborítások, ködlámpa keretek és jelvény soha ilyen erősen nem jelezték a Giulietta dinamikus természetét.

18”-os fényes sötét alumínium felnik egyszínű szelepsapkákkal és küszöbtoldatokkal.
Nagyobb, fényes sötét kipufogóvég és sportos hátsó lökhárító.
Fényes sötét tükörborítás és sötétített ablakok.

Beltér

Ikonikus stílus és kényelem

A részletekre való odafigyelés a külső után belül is folytatódik. A Giulietta B-Tech a kétzónás légkondicionáló, a sebességtartó, valamint a szürke és fekete szövet beltérrel stílusos, innovatív és nagyfokú kényelmet biztosító belteret alkotott.

Alfa Romeo Giulietta Base Interni
Új fekete és sötétszürke szövet ülések
Automata kétzónás légkondicionáló
Sötét színű tetőkárpit
Infotainment
Infotainment

Infotainment

Vigye magával a világát

A Giulietta B-Tech modern, továbbfejlesztett szórakoztató és információs központot kínál, az Alpine Alfa Connect 7” rendszere telefontükrözés funkcióval is rendelkeznek. A kormánykerékre szerelt vezérlőknek köszönhetően mindig az útra fókuszálhat, miközben tudni fog az Ön körül lévő világról.

Alpine Alfa Connect 7” rendszer Bluetooth-os hangtovábbítás, kihangosítás, hangvezérlés funkcióval, SMS felolvasóval, digtiális rádióval (DAB), és tolató-, kamera és radar kijelzéssel, kiegészítő (AUX) és USB csatlakozással, HDMI portal.
Tempomat, amelynek segítségével nem kell a sebességre figyelnie.
Vezetési élmény
Vezetési élmény

Felfüggesztés

TOVÁBBFEJLESZTETT FELFÜGGESZTÉS

Az Alfa Romeónál felhalmozott páratlan mérnöki tudásnak köszönhetően a Giulietta tökéletes kényelmet és vezetési élményt kínáló futóművel rendelkezik.

A McPherson első és Multilink hátsó felfüggesztés bármilyen útviszonyok között folyamatos kontrollt, kényelmet és biztonságot garantál.
Duplaáttételes aktív kormányzás.
Motorok
Motorok

Motorok

A VEZETÉS ÚJ MÓDJA

A Giuletta B-Tech olyan erős és gazdaságos motorokkal elérhető, amelyek teljesen kompromisszummentesek. Az 1.4 literes, kézi váltóval párosított motor 120 lóerőt ad le és manuális váltóval párosított. Az 1.6 literes, 120 lóerős dízelmotorhoz TCT automata váltó párosított.

MODELLEK

Ismerje meg az összes Giulietta modellt, funkcióit és teljesítményét.