ALFA ROMEO GIULIA GTA

Egy legenda újjászületése

ALFA ROMEO TELJESÍTMÉNY CSÚCSFORMÁBAN

A legendás GTA rövidítés (Gran Turismo Alleggerita – könnyített nagy túraautó) 1965-ből ered, a Giulia GTA-n használták először, amelyet az Autodelta épített a Giulia GT alapjain. Az Alfa Romeo teljesítményének kvintesszenciáját ünneplendő ugyanazt a receptet követtük, mint korábban: növeltük a teljesítményt és csökkentettük a súlyt, hogy minden eddiginél jobb vezetési élményt kínáljunk. Összesen 500 darab készül.

További információért keresse a márkakereskedéseinket.

MÁRKAKERESKEDÉSEK

TELJESÍTMÉNYRE ÉPÍTVE

A csúcstechnológiát felvonultató szedánunk alapjain a Giulia GTA és Giulia GTAm az Alfa Romeo 2,9 literes, V6-os biturbó motor megnövelt teljesítményű verzióját kapta, ezekben a modellekben 540 lóerőt teljesít. Az olyan ultrakönnyű anyagok, mint a szénszál, az alumínium és kompozitok használatával kiváló súly/lóerő arányt értünk el, a Giulia GTAm 100 kilogrammal könnyebb a széria Giuliához képest.

UTCÁRÓL A VERSENYPÁLYÁRA.ÉS VISSZA.

A Giulia GTA-val a versenypályák hangulata által ihletett érzelmek az utcára kerülnek, és egyedi, semmihez sem hasonlítható Alfa Romeós vezetési élményben manifesztálódnak.

A GYÖKEREK

Minden nap egy győzelem a mindennapi autóddal.

A Giulia GTA a versenypályán azonnal sikeres lett, ennek köszönhetően úgy rögzült be az emberek tudatában, mint az Alfa Romeo sportosságának ikonja. Három egymást követő alkalommal nyerte meg a ‘’Challenge Euroepo Marche’’ versenyt, emellett több tucat nemzeti bajnokságot, és több száz egyéni versenyt nyert a világ minden táján. Emellett az is lenyűgöző volt, ahogyan a márka imidzsét emelte. A Giulia Sprint GTA-nak köszönhető a kifejezés: Minden nap egy győzelem a mindennapi autóddal.

A képek csak illusztrációként szolgálnak.

Fogyasztás: Giulia GTA/GTAm (l/100 km): 10,8, szén-dioxid-kibocsátás (g/km): 244

Ezen adatok a CO2-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás értékét mutatják, melyek az Európai Unió 2018/1832-es rendelete alapján létrejött, és 2021. április 28-án frissített, WLTP mérési eljárásban kerültek meghatározásra. A CO2-kibocsátás és üzemanyag fogyasztás adatai az összehasonlíthatóságot szolgálják. Ezen jóváhagyott értékek eltérhetnek a valós adatoktól.