Alfa Romeo Giulia GTA

Audentes Fortuna Iuvat - Bátraké a szerencse
TÁJÉKOZTATÁST KÉREK


További információkért töltse ki az adatlapot.

Tájékoztatást kérek

EGY LEGENDA ÚJJÁSZÜLETIK

A legendás GTA rövidítés 1967-ben született, és azt jelenti, Gran Turismo Alleggerita, könnyített nagy túraautó. Az első modell, amely ezt az elnevezést kapta, az Autodelta által egy Gulia GT alapjain épített különleges példány volt. Az Alfa Romeo 110. születésnapjának ünnepléseként ugyanazokat a megoldásokat használtuk, mint korábban: megnöveltük a teljesítményt és csökkentettük a súlyt, hogy az Alfa Romeo történetének legjobb vezetési élményét nyújtsa. Mindezt most 500 darabos, limitált szériában.

TELJESÍTMÉNYHAJSZA

A modern szedánunkból kialakított Giulia GTA és Giulia GTAm az Alfa Romeo 2,9 literes, V6-os Bi-Turbo motorjának javított, 540 lóerősre erősített változatát kapja meg. A szénszálas anyagok, az alumínium és egyéb kompozit, ultrakönnyű anyagok használatával 100 kilogrammal könnyebbek, mint a Quadrifoglio, súly/lóerő arányuk pedig kiváló.

A GYÖKEREK

MINDENNAPOS GYŐZELEM EGY MINDENNAPI AUTÓBAN

A Giulia GTA szinte azonnal sikeres lett, és ezzel az Alfa Romeo vitathatatlan ikonjává vált.Három egymást követő „Challenge Europeo Marche” címet szerzett, emellett több tucat nemzeti bajnokságot és több száz egyéni versenyt nyert meg a világ minden pontján.Lenyűgöző volt az is, hogyan húzta fel a teljes modellpaletta imidzsét. A Giulia Sprint GTA tökéletesre fejlesztette a „Mindennapos győzelem egy mindennapi autóban” kifejezést.