ALFA ROMEO RACING
  • C39. AMBÍCIÓKKAL SZÜLETETT.
  • Kimi Räikkönen
  • Antonio Giovinazzi
  • EGYEDI VERSENYPÁLYÁK, VÉGTELEN ÉRZELMEK
  • A VERSENYZÉS A VÉRÜNKBEN VAN
  • GALÉRIA

C39. AMBÍCIÓKKAL SZÜLETETT.

Egy izgalmas kihívás, amely Ausztráliában kezdődik és a világ körbejárása után kilenc hónappal később Abu Dzabiban végződik. Egy verseny, ahol a győztest milliszekundumok választják el a vesztestől. Ez az F1™ Világbajnokság. 2020-ban az Alfa Romeo ORLEN a C39-es versenyautóval vág neki a küzdelmeknek.

Kimi Räikkönen

KIMI RÄIKKÖNEN

Úgy hívják, Iceman: introvertált, de egy F1-es autó kormányánál rendkívül hatékony. Nem csoda, hogy Kimi Räikkönen mellett továbbra is csak két F1 világbajnok van a 2020-as mezőnyben. Ebben az évben a Stelvio nevű, 7-es rajtszámú együlésesben vesz részt a versenysorozatban.

Antonio Giovinazzi

ANTONIO GIOVINAZZI

Sem tehetségben, sem ambícióban nem szűkölködik, és 2020-ban újra lehetősége lesz megmutatni tudását a Giulia nevű, 99-es rajtszámú autóban. Második, Alfa Romeo Racing ORLEN-nél töltött évét Antonio Giovinazzi újabb célkitűzésekkel kezdi el.

EGYEDI VERSENYPÁLYÁK, VÉGTELEN ÉRZELMEK

EGYEDI VERSENYPÁLYÁK, VÉGTELEN ÉRZELMEK

A 2020-as F1-es szezon versenyeit bátorsággal és szenvedéllyel kíséri végig az Alfa Romeo Racing ORLEN. Minden pályának megvan a maga történelme, statisztikája, és érzelemgazdagsága. Egy különleges történet, amelyet a mai napig írnak Ausztráliától Abu Dzabiig. Ismerje meg a versenypályákat, ahol pilótáink a Stelvio és Giulia együléses versenyautókban ülve főszerepet játszanak.

A VERSENYZÉS A VÉRÜNKBEN VAN

A VERSENYZÉS A VÉRÜNKBEN VAN

Egy évvel 1910. június 24-i megalapítása után az Alfa Romeo már a versenypályán volt, és megnyerte az első modenai pontossági versenyt. Azóta a márka sporttörténelme számos bajnoki címmel, pódium helyezéssel gazdagodott többek között a Forma-1-ben is. Ma a történet tovább folytatódik, és ugyanaz a szenvedély hajtja, mint régen.

 

GALÉRIA