ALFA ROMEO RACING
  • C41. AMBÍCIÓKKAL SZÜLETETT.
  • KIMI RÄIKKÖNEN
  • ANTONIO GIOVINAZZI
  • ROBERT KUBICA
  • EGYEDI PÁLYÁK, HATÁRTALAN ÉRZELMEK.
  • A VERSENYZÉS A VÉRÜNKBEN VAN
  • GALÉRIA

C41. AMBÍCIÓKKAL SZÜLETETT.

Egy lélegzetelállító küzdelem, amely Bahreinben indul el, és a világ körbeutazása után, kilenc hónappal később Abu-Dzabiban ér véget.  Egy verseny, ahol a győzelmet milliszekundumok választják el a vereségtől. Ez az F1™ Világbajnokság. 2021-ben az Alfa Romeo és az ORLEN a C41-es versenyautóval vág neki a küzdelmeknek.

KIMI RÄIKKÖNEN

KIMI RÄIKKÖNEN

Úgy hívják, Iceman. Introvertált, ugyanakkor rendkívül hatékony egy Forma-1-es autó volánjánál. Kimi Räikkönen egyike a 2021-es szezonban rajthoz álló három világbajnoknak. A kihívás elé a 7-es számú, Giulia GTA nevű autóval áll a finn pilóta.

ANTONIO GIOVINAZZI

ANTONIO GIOVINAZZI

Ebben az évben sem lett kevésbé tehetséges és motivált, és a Giulia GTAm nevű, 99-es rajtszámú versenyautó volánjánál mindezt be is fogja bizonyítani. Az Alfa Romeo Racing ORLEN csapatnál második évét tölti a fiatal Antonio Giovinazzi, és újra készen áll arra, hogy még jobban teljesítsen.

ROBERT KUBICA

ROBERT KUBICA

Robert Kubica 2006-ban debütált a Forma-1-ben, ő lett a bajnokság első lengyel résztvevője. 2008-as kanadai győzelme óta sebesség iránti vágyának és hihetetlen képességeinek köszönhetően hosszú versenykarriert tudhat maga mögött. Ebben az évben az Alfa Romeo Racing ORLEN tartalékpilótaként számít a tapasztalt versenyzőre.

EGYEDI PÁLYÁK, HATÁRTALAN ÉRZELMEK.

EGYEDI PÁLYÁK, HATÁRTALAN ÉRZELMEK.

A 2021-es szezonban is olyan versenyek lesznek, amelynek az Alfa Romeo Racing ORLEN merészséggel és érzelmekkel töltve vág neki. Minden pályának megvan a maga története, rekordjai és érzelmei. Egy rendkívüli történetet kezdünk el írni Bahreinben, amelynek epilógusa Abu-Dzabiban játszódik. Ismerje meg a pályákat, amelyeken pilótáink a Giulia GTA és Giulia GTAm autókkal versenyezni fognak.

RÉSZLETEK
A VERSENYZÉS A VÉRÜNKBEN VAN

A VERSENYZÉS A VÉRÜNKBEN VAN

Mindössze egy évvel 1910. június 24-i alapítása után az Alfa Romeo már rajhoz is állt, és az első modenai Regularity versenyt meg is nyerte. Azóta a sportlegenda nemzetközi bajnokságokon, köztük a Forma-1-ben szerzett győzelmek és dobogós helyezések sorozatával lett gazdagabb. A történelem most folytatódik, a csapatot ma is ugyanazok az érzelmek hajtják, mint korábban.

GALÉRIA