ÚJ ALFA ROMEO
F1 TEAM

Új név, új fényezés, új évad:
készülj fel a lélegzetelállító 2023-as szezonra.

EGY ÚJ KORSZAK KEZDŐDÖTT

Innovatív, hangos, pompás: az új C43 tündöklésre született. Új, fekete és piros fényezése alatt rengeteg újítás bújik meg, amelyeket a folyamatos fejlődésre való törekvés hozott létre. Az előző évi, sikeres modell továbbfejlesztéseként a C43-as modernizált aero-csomagot kapott, 18”-os felniken alacsony oldalfalú gumik biztosítják a tapadást, a meghatásról pedig egy új Ferrari Hybrid Turbo V6 motor gondoskodik. Mindezek együttesen mutatják az Alfa Romeo merész attitűdjét.

AZ ÚJ C43

VALTTERI BOTTAS

A tízszeres futamgyőztes Valtteri Bottas a junior szériákban igazi csodagyereknek számított és a második olyan pilóta, aki a Formula Renault-sorozat Európa és Észak-Európa kupáját ugyanabban az évben – 2008-ban – megnyerte.  Ezt követően eddig egyedüli pilótaként 2009-ben és 2010-ben győzedelmeskedett a Masters of Formula 3 sorozatban. A Formula 1-ben 2013-ban mutatkozott be, 2017-ben lépett feljebb és nagyban hozzájárult addigi csapata négy konstruktőri bajnoki címéhez. Tapasztalataival mostani csapatának is segítségére van abban, hogy minél versenyképesebb legyen.

CSOU KUAN-JÜ

Kuan-jü az első kínai Formula-1-es pilóta, egy igazi úttörő, aki éppen most írja országa motorsport történelmét. Csou mindössze 23 éves, de már nagyon fiatalon megmutatta rendkívüli tehetségét. Másodikként végzett az olasz F4 bajnokságban 2015-ben, majd az Euro F3 és F2 szériákban is számos futamgyőzelmet szerzett. Tavaly ő volt az egyetlen újonc a mezőnyben, fiatalsága és lelkesedése új energiával tölti fel a csapatot is.