Feledhetetlen volt az idei Alfa Romeo Drive In

 

Idén már második alkalommal került megrendezésre az Alfa Romeo őszi évadzáró találkozója, a Drive In! A mogyoródi Ring autóshoziban több mint 120 Alfa tette tiszteletét szeptember 9-én, így eléggé szembe tűnő volt a siker.

 

A programon részt vevőknek több versenyben is lehetőségük volt arra, hogy összemérjék a tudásukat. Az kihívásokat kedvelő autósok az 1/100-as ügyességi versenyen mérkőzhettek meg, míg a gasztronómiában jártasabb vendégeinket várta a főzőverseny, ahol igazán ínycsiklandó finomságok készültek. A zsűri sztárvendége Rákóczi Feri, az Alfa Romeo márkanagykövete volt, aki elmodása szerint nagyon élvezte ezt a hálás feladatot. Mi is örültünk, hogy Feri ellátogatott a Drive Inre, ugyanis a járványhelyzet miatt csak most volt rá lehetőségünk, hogy átadjuk neki születésnapi ajádékát, egy egyedi Alfa Romeo bringát.

 

A program csúcspontja az ellenállhatatlan Giulia és Stelvio Quadrifoglio MY2020 modellek bemutatása volt, majd következett az eredményhirdetés és a tombolák kisorsolása, így a program végéig sikerült fenntartani az izgalmakat és méltón búcsúztatni nyarat.