Különleges Alfa Romeók 2018-ból

Giulia és Stelvio NRING kiadás

Az Alfa Romeót nem csupán a szakértelem és a hagyománytisztelet emelte az olasz autógyártás élvonalába, hanem az az elkötelezettség és meggyőződés is, hogy olyan autókat tervezzenek és gyártsanak, amelyek mind esztétikum, mind teljesítmény, mind biztonság tekintetében a legtöbbet nyújtják felhasználóiknak. Nem egyszerű járműveket akartak gyártani, hanem olyan autókat, amelyek nem csak lázba hozzák a gyorsulás szerelmeseit, hanem valóra is váltják álmaikat; amelyek színtiszta formában tudják képviselni a „La Mecchanica Delle Emozioni”, az érzelmek működési elve – filozófiát.

 

Az Alfa Romeo legújabb speciális szériájában, a Stelvio és Giulia Quadrifoglio NRING kiadásában is ez az eszme ölt testet. Tisztelegve a neves, Zöld Pokolként is ismert Nürburgring versenypályán elért kategóriarekordok előtt – amely a Giulia esetében 7 perc 32 másodperc, míg a Stelviónál 7 perc 51 másodperc volt – a két modellt most egyedi Circuit matt szürke fényezéssel, speciális részletekkel, 108 darabos sorozatban adják ki. Az Alfa Romeo eltéveszthetetlen stílusa és letisztult vonalvezetése még jobban hangsúlyozza a két Quadrifoglio modell sportos és elegáns mivoltát. Az 510 lóerős 2,9 literes V6-os bi-turbó motor szénszálas elemekkel párosul, így a limitált kiadású modellek méltó módon képviselik az Alfa Romeo szellemiségét.

 

Giulia Veloce Ti

A Giulia Veloce egyet jelent az emblematikus formákkal és a példátlan aerodinamikai hatékonysággal. Legújabb, túlontúl gazdag felszereltségének köszönhetően a Giulia Veloce Ti most még lenyűgözőbb élményt nyújt. Sötétített ablakaiban és 19”-os  könnyűfém felnijeiben is egyedi stílus köszön vissza. A beltér sincs híján az exluzív részleteknek: a sötét karbon elemek és a bőrborítású műszerfal kiemelik a modell agresszív, kompetitív karakterét, amit Alcantara ülésébe süppedve élhetünk át igazán. Felesleges ellenállni a Ti felszereltségű Giulia Velocének, ennek a minden részletében exluzív autócsodának.

 

4C Spider Italia

Ötlyukú alumínium felnik, emblematikus hűtőrács, Misano kék fényezés. Az Alfa Romeo nyitott sportautójának 108 darabos limitált szériája az olasz autógyártást átható elegancia és sportos szellem előtt tiszteleg. Az Alfa Romeo tervezői a 4C inspiratív formáival és lélegzetelállító részleteivel egy olyan sportautót hoztak létre, amelyik nem csupán a versenypályán nyújtja a legtöbbet, de esztétika tekintetében is elsőrangú. Az Italia-kiadással a páratlan, kompromisszumokat nem ismerő teljesítmény mellé olyan elemeket kapunk, mint a dupla kipufogóvégű titán Akrapovič kipufogórendszer, a mikroszálas sportülések, vagy a sárga cérnával varrt műszerfal borítás.

 

Az Alfa Romeo minden limitált kiadásával, felszereltségével és azok exkluzív részletgazdagságával a márka célkitűzését hivatott kifejezni, hiszen még a fényezéstől egészen a legapróbb csapágyig ott rejlik a hamisítatlan olasz szellemiség: hódoljunk a száguldás élvezetének!