GIULIETTA SPORT: MÁR RENDELHETŐ!

A Giulietta vakmerő és összetéveszthetetlen, most még több funkcionalitással és technológiai jellemzővel frissül fel. A modell új sportfelszereltséggel bővül, megtartva vezető szerepét szegmensében. A Giulietta Sport egyedi részleteivel tűnik ki, melyek kiemelik agresszív külsejét: öt küllős 17 colos kerekek, sötétített hátsó ablakok, sportos lökhárítók és küszöb spoilerek, piros dizájn elemek és extra nagy kipufogóvégek.

 

Belseje dinamikus dizájnnal, sötét tetőkárpittal, fekete bársony szőnyegekkel, első tároló és az Alfa Romeo logóval ellátott, kiváló oldaltartású szövetülések kényelmével gazdagodott. Végül, de nem utolsó sorban a Giulietta Sport külseje színek és árnyak játéka, elérhetővé vált az új, szemkápráztatóan gyönyörű Misano kék fényezés.

 

A Giulietta Sport a legtöbb kényelmi funkcióval felszerelt: tempomat, első kartámasz, 5" UconnectTM Live, Alfa DNA választó (Q2-es elektronikus differenciálművel és DST-vel), ASR kipörgés gátló és Hill Holder-rel felszerelt ESC menetstabilizáló rendszer. A választható Carbon Sport csomag pedig új tovább fokozza az élményt exkluzív külső és belső szénszálas elemekkel.

 

A rendelés már hivatalosan is megkezdődött. Fedezd fel a Giulia Sport részleteit és légy az elsők között, akik vezethetik.

 

Turin, 2017. szeptember 15.