"La Meccanica delle Emozioni" Dubaiban 

Az Alfa Romeo “La Meccanica delle Emozioni” modelljei a Dubai-i Nemzetközi Autókiállítás sztárjai.

 

Az Alfa Romeo a Dubai-i Autókiállításon mutatja be a “La Meccanica delle Emozioni” modelleket, ahol a technológia, a szenvedély és a design elemeiből készült autók a Biscione stand egyértelmű sztárjai lesznek. A reflektorfény a Stelvio modellre irányul, az Alfa Romeo első SUV-jára, mely sportos DNS-ével ötvözi a kimagasló teljesítményt az izgalmas vezetési élménnyel. Dubai-ban két verzió kerül kiállításra: a Stelvio Super, Misano kék színben, 280 Le-s, 2.0 turbó benzines motorral, 8-fokozatú automata sebességváltóval és Q4 összkerékhajtással,  stílusos Mopar® kiegészítőkkel, valamint a Stelvio Quadrifoglio, mely az első Quadrifoglio verzió, mely kategóriája leggyorsabb modellje mindössze 7 perc 51.7 másodperces Nürburgring-i köridővel. A sebesség, a szépség és az eredeti olasz design tökéletes egyensúlya mutatkozik be, az Alfa Romeo egyedi és összetéveszthetetlen stílusában.

 

A Stelvio mellett látható lesz még a Giulia Quadrifoglio is, mely csúcsfelszereltségű verziójában a kifinomult technológia és a kimagasló vezetési élmény maximális kifejeződése.

 

A standon a látogatók megcsodálhatják a 4C Coupé és a Giulietta Veloce modelleket is. A kiállított példányokból látszik, hogy a legizgalmasabb autók kerülnek kiállításra Dubai-ban, melyek garantáltan beindítják az Alfa Romeo rajongók érzelmeit bárhol a világon.