Az Alfa Romeo Giulia és a Ferrari csapat három bajnok pilótája: 
videón kel életre a „la meccanica delle emozioni”

 

Az Olasz nagydíj alkalmából az Alfa Romeo lélegzetelállító videóval ünnepelte a Ferrari Racing Team-et.  A filmben minden idők legerősebb utcai Alfa Romeója, a Giulia Quadrifoglio volánjánál találkozhatunk a csapat három pilótájával: Sebastian Vettellel, Kimi Räikkönnennel és Antonio Giovinazzival.

 

Az Armando Testa ügynökség által megálmodott, a Buddy Film által gyártott videó a Balocco-i (Vercelli) tesztközpont tesztpályájának madártávlati képével nyit, az izgalmasnak ígérkező eseményeket drámai zenei aláfestés készíti elő.

 

A Ferrari Team pilótái egy-egy nagyteljesítményű, piros Giulia Quadrifoglio volánjánál gördülnek ki a pályára, ahol egymást kergetve demonstrálják a lélegzetelállító jármű erejét és dinamizmusát. Az Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio teljesen alumínium szerkezetű, 510 lóerős, 2,9 literes BiTurbo benzinmotorja lenyűgöző menetdinamikát ígér: a modell végsebessége 307 km/óra, álló helyzetből mindössze 3,9 mp alatt gyorsul 100 km/órára, a maximális forgatónyomaték 600 Nm már 2500/perc fordulatszámnál.

 

Az új Alfa Romeo paradigmát és a „la meccanica delle emozioni” koncepciót megtestesítő, káprázatos Giulia Quadrifoglio számára nem ismeretlen környezet a versenypálya: tavaly új kategóriarekordot (7 perc 32 másodperc) ért el a Nürburgring legendás nagykörén – vagy ahogy a rajongók emlegetik: a Zöld Pokolban.