2017-ES AUTONIS DÍJ: AZ ALFA ROMEO “AZ ÉV DESIGN MÁRKÁJA”

Az Alfa Romeo márka formaterve újból elnyerte a híres német autós magazin, az "auto motor und sport" olvasóinak tetszését. A "2017-es autonis" díj keretein belül az olvasók az Alfa Romeo-t szavazták meg az "Év Design márkájának", míg a "Nagyméretű SUV" kategória nyertese az olasz márka legújabb modellje: az új Alfa Romeo Stelvio lett.

 

"Ez a díj nagyon fontos elismerés az Alfa Romeo számára: két egymást követő évben választották a német autórajongók az Alfa Romeót vezető design márkának, a Stelvio – amely az Alfa Romeo első SUV modellje - kategória győzelme pedig, a Giulia tavalyi győzelme után fontos elismerés desing csapatunk számára, és azt mutatja, hogy jó úton járunk”,  kommentálta a díjat  Klaus Busse, az FCA EMEA design főnöke a Stuttgartban rendezett díjátadón. 

 

Az "auto, motor und sport" újság és weboldal 16,602 olvasója küldte el szavazatát a 17. "autonis" díj tíz kategóriájára. Az Alfa Romeo Stelvio a szavazatok több mint felével (50.5 százalékkal) lett a “Nagyméretű SUV” kategória győztese, míg az Alfa Romeo a szavazatok 27 százalékát kapta és lett az "ÉV Design Márkája" újra a tavalyi siker után.

Torino, 2017 szeptember 29.