Diadalmaskodott az Alfa Romeo a SportAuto AWARD-on

A Giulia két díjat is nyert a rangos versenyen.

 

Mintegy 234 modell versenyzett 25 kategóriában a 25. alkalommal megrendezett Sport Auto AWARD-on. Összesen 13,211 olvasó fejezte ki lelkesedését szavazatával olyan sportautók iránt, mint az Alfa Romeo Giulia.

 

Németország egyik vezető autós magazinja, a SportAuto által osztott díjat kizárólag a legsportosabb autók kaphatják.

 

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy két díjat is nyertünk az Alfa Romeo Giuliával” – mondta a stuttgarti díjkiosztó ünnepségen Rebecca Reinemann, márkamenedzser. Az „import autók 100.000€ alatti standard szedán/kombi” kategóriában a V6-os, 510 lóerős motor hajtotta Alfa Romeo Giulia Quardifoglio lopta el az olvasók szívét. Míg az “50.000€ alatti standard szedán/kombi” kategóriában a 280 lóerős turbómotoros Alfa Romeo Giulia Veloce győzedelmeskedett. 

 

Az összesített pontozás során minkét Giulia modellváltozat kategóriája élmezőnyében, előkelő harmadik helyen végzett, megelőzve neves, német versenytársakat. 

 

„A SportAuto olvasói főként a nevezők dinamikus jellegzetességeit emelték ki, ez volt az oka annak, hogy az Alfa Romeo Giulia modellek kapták a legmagasabb pontszámot” – tette hozzá Rebecca Reinermann.

 

Az olasz sportszedánt olyan embereknek tervezték, akik a magas fokú teljesítmény és vakmerő személyiség ötvözetét keresik egy autóban. Az Alfa Romeo Giulia tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek.