Alfa Romeo a Párizsi Nemzetközi Autókiállításon

Az exkluzív olasz életérzést szimbolizáló, prémium márkához illő, nagyszabású megjelenéssel vesz részt az Alfa Romeo a Párizsi Nemzetközi Autókiállításon.

A rivaldafény a világpremierjét Párizsban ünneplő új Giulia Veloce modellre irányul majd, mely exkluzív stílusával és motor verzióival a modellválaszték csúcsát képviseli. A modell két új motorral kapható majd: 280 Le-s 2.0-literes turbo benzines és 210 Le-s 2.2-literes dízel motorral, ráadásul mindkét motor 8-fokozatú automata sebességváltóval és az egyedülálló Q4 összkerékhajtással szerelt. Stabilitás, vonóerő és biztonság tekintetében az új Giulia Veloce Q4-es rendszere egy összkerekes jármű összes előnyét biztosítja, a hátsókerék-hajtás páratlan vezetési élményével, valamint az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással és extra gyors reakcióval kombinálva.

Az Alfa Romeo Giulia modell öt különböző “kosztümben” okoz meglepetést Párizsban: két új Veloce kreációban, két Super verzióban és a különleges Quadrifoglio kivitelben. Az említett kreációk mellett a közönség megcsodálhatja még az új Giulietta Veloce és új Mito Veloce modelleket - mindketten láthatóan közeli kapcsolatot ápolnak a Giulia-val - ,ahogyan a márka modell ikonja, az Alfa Romeo 4C Coupé és Spider verziói is.

Október 1-16. között az Alfa Romeo tárt karokkal várja Párizsban az autók szerelmeseit: naprakész információkért, kérjük kövesse figyelemmel a márka hivatalos közösségi oldalait.