Limitált darabszámban elérhető Giulietta Sprint Corsa most 5.990.000 forintért

Felszereltség

• 18" könnyűfém keréktárcsák
• 6,5" UConnect érintőképernyő navigációval
• Alumínium sport pedálok
• Automata kétzónás légkondicionáló berendezés
• Tempomat
• Sportos lökhárító betétek piros díszcsíkkal
A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá fenntartjuk a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. 2 éves gyártói teljeskörű + 3 év/100.000km teljeskörű Alfa Romeo (MAXIMUM CARE) kiterjeszett garancia. Az Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 TB 120LE vegyes átlagfogyasztása: 7,2-7,4 l/100 km;a CO2-kibocsátása pedig: 164-170 g/km. A feltűntett üzemanyag-felhasználási és károsanyag-kibocsátási adatok NEDC mérési eljárásban kerültek meghatározásra. A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljeskörű, a részletekért érdeklődjön a hivatalos márkakereskedésekben.

Infotainment rendszer

.
Maradj könnyedén kapcsolatban családoddal, barátaiddal vezetés közben is. 6,5" UConnect érintőképernyő live szolgáltatásokkal, navigációval, DAB, Bluetooth, USB, AUX csatlakozás segítségével biztonságosan használhatod okostelefonodat az utazás során.

Keréktárcsa

.
Magával ragadó olasz stílus, sportos megjelenéssel ötvözve. A 18 colos Potenza 5 küllős könnyűfém keréktárcsák, a még sportosabb vezetési élményért.

Motor

.
Az 1.4-es 120 lóerős sportos turbó benzinmotor, mely igazi Alfa Romeo-s teljesítményt kínál, de emellé alacsony fogyasztás és károsanyag-kibocsátás párosul.
 • 1

  Modell kiválasztása

 • 2

  Töltse ki az adatait

 • 3

  Válassza ki az Önhöz legközelebbi kereskedést

Válassza ki az autót, amit tesztvezetni szeretne
Kiválasztott modell:
Modellváltás
Töltse ki az adatait

* Kötelező mezők

Jelenleg rendelkezik autóval amit le szeretne cserélni? Igen/Nem *
Évjárat

Hozzájárulás
Az Adatkezelési Tájékoztató elolvasása után

ahhoz, hogy személyes adataimat az FCA Italy S.p.A. az Adatkezelési Tájékoztató c) pontjában rögzített marketing célokból kezelje, papír alapon, automatizált vagy elektronikus úton ideértve a postai vagy emailes, telefonos (pl.: automata telefonhívások, SMS, MMS), fax alapú vagy bármilyen más utat. (pl.: weboldalak, mobil applikációk).

ahhoz, hogy személyes adataimat az FCA Italy S.p.A. a preferenciáim elemzése és személyre szabott kereskedelmi kommunikáció küldése céljából kezelje, ahogyan az az Adatkezelési Tájékoztató d) pontjában rögzítésre került.

ahhoz, hogy személyes adataimat az FCA Italy S.p.A. leányvállalatai illetve kapcsolt vállalkozásai, gépjárműgyártási, pénzügyi, biztosítási és telekommunikációs szektorokban lévő partnerei részére továbbítsa, azon célból, hogy ezek saját marketing tevékenységek kapcsán kezeljék, ahogyan az az adatkezelési tájékoztató e) pontjában rögzítésre került, papír alapon, automatizált vagy elektronikus úton ideértve a postai vagy emailes, telefonos (pl.: automata telefonhívások, SMS, MMS), fax alapú vagy bármilyen más utat. (pl.: weboldalak, mobil applikációk).

Kiválasztott modell:
Modellváltás
Adja meg az irányítószámát, hogy meg tudjuk mutatni a legközelebbi kereskedést

Kereskedő
Kiválaszt
  Kérését elküldtük az Ön által kiválasztott kereskedésnek  Fedezze fel a modellt

  Tudjon meg többet
  Ajánlatok