ALFA ROMEO SZOLGÁLTATÁSOK

A legmagasabb szintű gondoskodás és odafigyelés kizárólag az Ön Alfa Romeo-jának.

Alfa Romeo Szolgáltatások

ALKATRÉSZEK

Az autója megbízhatóságához, kényelméhez és teljesítményéhez szükséges karbantartást csak azok tudják biztosítani, akik ismerik az Alfa Romeo minden egyes részletét és alkotóelemét.

Ezen túlmenően a Mopar® által tervezett és forgalmazott eredeti alkatrészek hivatottak az Alfa Romeo egyéni jellegzetességeinek hosszútávú megőrzését szolgálni.

 

 

EREDETI ALKATRÉSZEK

Tudjon meg többet a Mopar® megoldásairól, melyek ideálisak Alfa Romeo gépkocsija kezelésére és karbantartására: egyedi megoldások egy eredeti termék műszaki előírásaival összhangban.

FELÚJÍTOTT EREDETI ALKATRÉSZEK

A használt eredeti elemek felújíthatóak, melyek  teljesítménye megegyezik egy új alkatrész teljesítményével. Ez az eljárás az Alfa Romeo jóváhagyásával és garanciájával történik.

CLASSIC LINE

A Classic Line cserealkatrészek a Mopar® által forgalmazott és az öt évesnél idősebb Alfa Romeo gépkocsikhoz tervezett alkatrészek: teljesítmény és biztonság nagyon előnyös áron .

PETRONAS OLAJOK ÉS KENŐANYAGOK

A Petronas Lubricants International fejlesztette az Alfa Romeo-val egyetemben azokat az olajokat és kenőanyagokat, melyek legjobban biztosítják az egyes modellek kíváló teljesítményét, alacsony üzemanyag-fogyasztását és alacsony környezetkárosító hatását.

GARANCIA ÉS KARBANTARTÁS

Alfa Romeo-t vásárolt? Fedezze fel a garanciális és karbantartási szolgáltatásokat, melyeket azért terveztünk, hogy Ön nyugodtan vezethesse gépkocsiját, kockázatok és váratlan kiadások nélkül.

JÁRMŰ GARANCIA

Mozogjon szabadon: új Alfa Romeo vásárlásához 24-hónapos gyári garanciát biztosítunk a gépkocsi átvételétől számítva, kilométer  korlátozás nélkül, valamint ezen felül 36-hónap hajtáslánc kiterjesztett garanciának a megkötésére van lehetőség 100.000 kilométer határig.

ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLTATÁS

Vezessen aggodalmak nélkül a Free to Go szolgáltatással , mely 24-órás országúti segélyszolgáltatást biztosít. A FreeToGo szolgáltatás a Mopar® mobilitás programja, mely az év 365 napján és a nap 24 órájában elérhető.  

KARBANTARTÁS

Tudjon meg mindent a kötelezően előírt karbantartási tervről, mely szükséges ahhoz, hogy Alfa Romeo gépkocsija hosszú távon megőrizze működését és hatékonyságát.

KEZELÉSI KÉZIKÖNYV

Elvesztette Alfa Romeo gépkocsija kezelési kézikönyvét? 

 Mától online is elérheti .

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Az Alfa Romeo minden támogatást megad Önnek Ügyfélszolgálatán keresztül.

 Az alábbi szolgáltatásokat veheti igénybe:

  • információ a modellekről, szolgáltatásokról, értékesítési- és szerviz hálózatról, valamint a kapott tájékoztatások elemzéséről
  • 24-órás országúti segélyszolgáltatás, valamint vontatási segélyszolgáltatás az év 365 napján.

Hívja a +36 80 10 10 80 Díjmentes Telefonszámot, vagy írjon a customercareHU@fcagroup.com email címre.

EREDETI TARTOZÉKOK

Tekintse meg a tartozékok kínálatát, melyek tovább növelik Alfa Romeo gépkocsija sportosságát, stílusát és kényelmét. Amennyiben olyan tartozékokat keres, melyek hűen tükrözik az eredeti Alfa Romeo érzést, akkor válassza a Mopar® márkát.

 

BUTIK TERMÉKEK

Az Alfa Romeo szenvedély a stílusos részletekben és a szabadidő eltöltésében is megnyilvánul. Ne maradjon le a legújabb Alfa Romeo butik termékekről! Lapozza át a katalógust és hozza létre kedvenc tárgyainak kollekcióját!