Alfa Romeo Stelvio First Edition

Alfa Romeo Stelvio First Edition
  • ÁTTEKINTÉS
  • STÍLUS
  • ERŐ
  • TECHNOLÓGIA

SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA

Soha nem fogja elfelejteni a pillanatot, amikor először pillantja meg a Stelvio modellt az úton. Az Alfa Romeo design melletti legendás elkötelezettsége egy páratlan és összetéveszthetetlen SUV modellt alkotott, mely a kategóriára jellemző kényelmet és a tágas tereket olyan vezetési élménnyel és sportos teljesítménnyel párosítja, melyet csak egy igazi Alfa Romeo kínálhat. A bevezető modell az erőteljes, osztálya legjobb gyorsulási eredményét produkáló 280 Le-s turbó benzines motorral szerelt, valamint az innovatív Q4 összkerékhajtási rendszerrel. 8,8”-os, nagyméretű kijelzőjével a technológia, a biztonság, valamint a szórakoztató-, és információs rendszerek terén is csúcstechnológiát kínál. 

STÍLUS

AZ ELSŐ RANDEVÚ

A Stelvio volánja mögötti első alkalom páratlan élményekkel ajándékozza meg. A beltér tervezésekor elsőrendű szempont volt, hogy a vezető legyen a különleges és intenzív vezetési élmény középpontjában. A bevezető verzió utasteréhez az Alfa Romeo kizárólag a legjobb minőségű anyagokat használta fel: Pieno Fiore fekete bőrülések és valódi fa betétek díszitik a belteret. A Stelvio egyedi kiadásának külseje felismerhető a 20"-os alumínium keréktárcsákról, a fényezett féknyergekről és a Bi-Xenon lámpákról. A lehető legjobb mód az Alfa Romeo első SUV-ja bemutatkozására, mely különleges részletekkel lepi meg az első szerencsés sofőröket.

ERŐ

PÁRATLAN ELSŐ VEZETÉSI ÉLMÉNY

Különleges, 280 Le-s 2.0 turbó benzines alumínium motorjának köszönhetően, már a Stelvio modell első vezetése alkalmával is érezni fogja a valódi Alfa Romeo vezetési élményt. 

A First Edition kizárólag ezzel a turbó feltöltős motorral rendelhető, mely 8-fokozatú automata sebességváltóval és a kormánykeréken elhelyezett alumínium váltófülekkel szerelt. Ez a prémium kiadás tartalmazza a Q4 összkerékhajtású rendszert is, mely a legmodernebb vezetési élmény és biztonság megvalósítását teszi lehetővé a teljesítmény azonnali menedzselésével.

TECHNOLÓGIA

INNOVÁCIÓ, MELY AZ ÉRZELMEKET HELYEZI ELŐTÉRBE

A Stelvio volánja mögött már elsõ alkalommal felfedezheti a modell kimagasló technológiai megoldásait, mind az információs- és szórakoztató központ, mind a biztonsági elemek tekintetében. A First Edition az Alfa Romeo leginnovatívabb technológiai rendszereivel szerelt, mint például a három dimenziós navigációs rendszer 8,8"-os kijelzõvel, a 7"-os TFT mûszeregység kijelzõvel szerelt jármûinformációs központ, dinamikus segédvonalakkal ellátott tolató kamerával és prémium audio rendszerrel. Ráadásul ez az egyedi kiadás széria felszereltségként tartalmazza a fûthetõ elsõ üléseket memóriával a vezetõoldalon, az elektromos hátsó ajtót, az automata távolsági fény vezérlést, a vészfékezõ rendszert (AEB) és a sávelhagyásra figyelmeztetõ rendszert (LDW) is.

MINDENT AZ ÚJ STELVIO-JÁNAK
Eredeti Alfa Romeo kiegészítők
FEDEZZE FEL
Az Önhöz legközelebbi szerviz
SZERVIZKERESŐ