Stelvio Black tech
  • Külső
  • Stílus
  • Technológia
  • Biztonság
  • Kényelem
  • Vezetési élmény
  • Felfüggesztés
  • Q4 ÖSSZKERÉKMEGHAJTÁSI RENDSZER
  • Motorok
  • MODELLEK
Külső

Külső

A FEKETE VISSZATÉRT ÉS MENŐBB, MINT VALAHA

A Stelvio B-Tech az Alfa Romeo díjnyertes SUV-jának legújabb kiadása. Arra tervezték, hogy kiemelje a modell merész olasz stílusát, csúcstechnológiáját és kiváló menetteljesítményét. A különleges kiadásban elegáns, mégis agresszív fekete külső és belső kiegészítők és innovatív technológia szerepel. Kívül és a lemezek alatt csak az Alfa Romeóra jellemzően minden részletet a kompromisszumok nélküli, kategóriaelső teljesítmény, képességek, valamint formaterv ural.

35W-os Bi-Xenon fényszórók, LED-es hátsó fényszórók a látásért, láthatóságért, biztonságért és stílusért.
Fényes fekete tükörborítás és tetősín, amelyek a Stelvio B-Tech sportosságát hangsúlyozzák.
A csúcstechnológiát az aktív sebességtartó és az Alfa Connect 8”8-as egysége képviseli, amely telefontükrözés funkcióval is rendelkezik.
Stílus
Stílus

Stílus

TAGADHATATLANUL ALFA ROMEO

A Stelvio összetéveszthetetlen stílusa most a B-Tech verzióval sötétebb és karakánabb. A fényes fekete ablakkeretek, a karbonbetétes hűtőrács, tükörborítás és a Bi-Xenon fényszórók az első benyomást, és a visszapillantóból való rápillantást is felejthetetlenné teszik. Termetét a 20”-os egyszínű alumínium felnik, a festett féknyergek, a fekete tetősín és a fényes fekete küszöbtoldat még nagyobbá teszi, az Alfa Romeo első SUV-ja domináns szereplő lesz az utakon.

Fényes fekete borítás a hűtőmaszk V alakján
Fényes fekete kipufogóvég és védőlemezek a még exkluzívabb megjelenésért
Exkluzív 20”-os fényes fekete alumínium felnik

Beltér

VEGYTISZTA VEZETÉSI ÉLMÉNY

Ahol a kényelem és a vezetőközpontú formaterv összeér, hogy felülmúlhatatlan környezetet teremtsen. A legfinomabb anyagokból, a vezetés támogató, ergonomikus elhelyezésből építkezve a Techno bőr és szövet borítású beltér harmonikusan olvad össze a legfejlettebb technológiával: az adapttív tempomattal és a 7”-os TFT kijelzővel.

Alfa Romeo Stelvio Super Interni
Három ülés közül választhat: fekete, kéttónusú fekete (fekete és csokoládé fekete), kéttónusú fekete és piros.
Kiváló minőségű anyagokkal borított kormánykerék
Technológia
Technológia

Infotainment

EGYSZERŰEN KIVÉTELES

A szórakoztató és információs rendszer is lépést tart a korral. 7”-os központi kijelzője és a 8,8”-os nagyfelbontású képernyője telefontükrözés funkcióval is rendelkezik. Mindez stílusosan a műszerfalba integrálva.

Telefontükrözés, hogy okostelefonja minden képességét ki tudja használni útja során.
A 7”-os központi kijelző minden szükséges információt a vezető elé tár.
Biztonság

Biztonság

MINDIG, MINDENHOL

A Stelvio B-Tech exkluzív biztonsági funkciókkal rendelkezik. Az integrált fékrendszer a menetstabilizálót és a fékrendszert egyesíti egy elektromechanikus eszközben. Ez az innovatív megoldás azonnali és kiemelkedően precíz visszacsatolást ad a fékekről, és ezzel a lehető legnagyobb fokú biztonságot garantálja.

Sávelhagyásra figyelmeztető (LDW), amely felismeri a sávok határait és hang-, illetve fényhatásokkal jelzi a vezetőnek, ha elhagyja azokat.
A frontális ütközésre figyelmeztető (FCW) akkor figyelmezteti fény- és hanghatásokkal vezetőt, ha megnő az esélye a frontális ütközésnek. Ha szükséges, akkor vészfékezést hajt végre.
Az adaptív sebességtartó a B-Tech modellek szériafelszereltségéhez tartozik. Amellett, hogy a beállított sebességen tartja a járművet segít abban is, hogy mindig biztonságos távolságra legyen az előtte haladótól.
Kényelem

Kényelem

MINDEIN ÚT EMLÉKEZETES

A Stelvio B-Tech az út dominálásának érzésével és a szedánokra jellemző, felejthetetlen dinamizmussal együtt kategóriájában korábban soha nem tapasztalt teljesítményt nyújt. A formaterv, az ergonómia, a helykínálat és a funkcionalitás is a vezetőt helyezi a középpontba. A modellek 8,8”-os, telefontürközésre képes kijelővel szereltek.

A kétzónás automata légkondicionáló a B-Tech modellek szériafelszereltségéhez tartozik.
A kulcsnélküli indítás minden Stelvio modell szériatartozéka, ahogy az elektromos csomagtérnyitás is, hogy a be- és kipakolás is egyszerűbb legyen.
Vezetési élmény
Vezetési élmény
Felfüggesztés

Felfüggesztés

A VEZETÉS ÉLMÉNYE

Az Alfa Romeo mérnökeinek hála a Stelvio B-Tech vezetése olyan, mintha pillekönnyű, mégis az úthoz ragasztott lenne az autó. Ez az egyedülálló élmény az innovatív felfüggesztésnek köszönhető. Az AlfaLink™ rendszer még erős oldalgyorsulás esetén is kategóriaelső tapadást és kormányozhatóságot garantál. Az alumínium és speciális kompozit anyagok használata miatt az első és hátsó futómű jelentősen könnyebb, ez pedig számottevő javulást eredményez a hatékonyságban és a teljesítményben.

Az AlfaLink™ kettős keresztlengőkaros, félvirtuális kormányzás biztosítja, hogy a kerekek még nagysebességű kanyarokban is tökéletesen merőlegesek legyenek az útra. A kormányon nagyobb tapadás és kisebb alulkormányzás és tökéletes precizitás érzékelhető.
A hátsó négy és fél lengőkaros AlfaLink™ felfüggesztés minden utas számára kategóriaelső kormányzást és kivételes kényelmet biztosít.
Q4 ÖSSZKERÉKMEGHAJTÁSI RENDSZER
Motorok

Motorok

A STELVIO B-TECH EREJE

A Stelvio B-Tech frissített motorokkal elérhető, amelyek megfelelnek a legújabb környezetvédelmi normáknak. Kétféle 2 literes benzinmotor elérhető: 200 és 280 lóerővel, mindkettő Q4 összkerékmeghajtással párosított. A 2.2 literes dízelmotorok kétféle verzióban érhetőek el: 190 és 210 lóerővel és Q4 összkerékmeghajtással. Minden Stelvio motor teljes mértékben alumínium blokkból készül és 8-sebességes automata váltót kapcsoltak hozzá, amely észrevétlen váltást, maximális teljesítményt és kényelmet nyújt.

MODELLEK

MODELLEK

Válassza ki saját Stelvióját.

Ismerje meg az Alfa Romeo első SUV-ját és a hozzá kötődő érzelmeket. Ez a modell az Alfa Romeo tudásának legjavát, felsőfokú biztonságot és kényelmet nyújtja.