Giulietta Veloce
  • GIULIETTA VELOCE S
  • Stílus
  • Tecnológia
  • DINAMIKA
  • FELFÜGGESZTÉS és FÉKRENDSZER
  • Teljesítmény

GIULIETTA VELOCE S

GIULIETTA VELOCE S. ÚJ FORMA, ÚJ ÉRZELMEK

Élénk érzelmek már az első látásra: az új, limitált szériás Giulietta Veloce S a karbon mintázatú és Alfa vörös betétekkel vívja ki az emberek csodálatát.

veloce s
“Gran Turismo” nagyobb átmérőjű végekkel rendelkező sportkipufogó a Magnetti Marellitől a még vadabb hangért..
veloce s
18 collos, ötlyukú, matt fekete alumínium felni vörös Alfa Romeo logóval.
veloce s
Egyedi beltér a Veloce S különleges jelvényének köszönhetően, Alfa Connect rendszer telefontükrözés integrációval.
Stílus
Stílus

KÜLSŐ

Az Alfa Romeo Giulietta az igazi Alfa Romeós lélek és formaterv megtestesítője. Sportos kiegészítői merész megjelenést kölcsönöznek a kompakt méretű Alfának. Ezek között található a sportfutómű, a küszöbtoldatok, a sportos kötények, a diffúzor, a csak a Velocéhoz rendelhető 18”-os, dupla ötágú alumínium felni a sötétített ablakok, a túlméretes, piros féknyereggel szerelt Brembo fékrendszer, és a dupla kipufogóvég. A Veloce olyan egyéb egyedi részletet is hordoz magán, mint a „Veloce” jelvény, a karbonmintás lámpabetét, illetve a fekete és antracit színű tükörház, légbeömlő, kilincsek és ködlámpa keretek.

giulietta veloce stílus
Az Alfa Giuelietta Veloce egyedi, 18”-os alumínium felnivel elérhető.
giulietta veloce stílus
A Veloce felszereltséghez szériatartozék a krómozott és elődjéhez képest nagyobb átmérőjű dupla kipufogóvég.
giulietta veloce stílus
A Veloce olaszul azt jelenti, hogy gyors. Ennek a Giuliettában a 4C-ből származó 1750 cm3-es, 240 lóerős TBi motor ad értelmet.

BELTÉR

Az Alfa Giulietta Veloce sportos természetét a beltérben az új, integrált fejtámlás, bőr és Alcantara borítású, vörös cérnával varrott ülések, az alumínium pedálok és műszerfali betétek, az alul csapott kormánykerék, és karbon betétek hangsúlyozzák ki.

Alfa Romeo Giulietta Base Interni
veloce s beltér
A vörös cérnával varrott, bőr és Alcantara borítású ülések a Veloce szériatartozékai.
veloce s beltér
Az Alfa Giulietta Veloce alul csapott kormánykerékkel készül.
veloce s beltér
Az Alfa Giulietta Veloce karbon mintázatú műszerfali és ajtóbetéteket kap.
Tecnológia
Tecnológia

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZER

Az Alfa Giulietta Veloce innovatív Ucconect™ Radio Nav rendszerrel szerelt, amely 6,5”-os érintőképernyőt, Bluetooth® kapcsolódást, MP3 és hangtovábbítást, kiegészítő AUX-csatlakozót, USB-portot is kapott, valamint támogatja a hangutasítást és SMS felolvasást is. A legutóbbi frissítéssel a Uconnect™ LIVE is elérhetővé vált. Töltse le okostelefonjára az alkalmazást, így összekötheti a LIVE szolgáltatásokat a telefonjával. Számos közösségi média szolgáltatás, online zenelejátszó és a teljesítményadatok is elérhetővé válnak. Az Alfa performace alkalmazással autója számos paraméterét mérheti és ellenőrizheti, valamint vezetési tanácsokat is kaphat.

veloce s technológia
A Uconnect™ 6.5” Radio Nav rendszer szériatartozék a Veloce felszereltséghez.
veloce s technológia
A tempomat nagyon hasznos funkció a hosszú utakon.
veloce s technológia
Opcióként elérhető Bose™ hangrendszer
DINAMIKA
DINAMIKA
FELFÜGGESZTÉS és FÉKRENDSZER

FELFÜGGESZTÉS és FÉKRENDSZER

A Giulietta Veloce a menetstabilizálás és biztonság érdekében csúcskategóriás elektromos rendszereket tartalmaz. Felépítése a legnagyobb kihívást jelentő utakkal is megbirkózik. Tapadása, agilitása, biztonsága egy alumíniumból és nagy merevségű acélból készült könnyű, de merev struktúrának köszönhető. Az egyedi felfüggesztést arra tervezték, hogy magas sebesség mellett is tökéletes egyensúlyt biztosítson. Mindemellett az Alfa Giulietta Veloce nagyméretű, Alfa vörös féknyergekkel szerelt Brembo fékrendszert és ültetett futóművet kapott.

veloce s fékrendszer és felfüggesztés
A MacPherson első és Multilink hátsó felfüggesztés minden körülmény között növeli a kényelmet, a stabilitást és a biztonságot.
veloce s fékrendszer és felfüggesztés
Az aktív fogasléces szervókormány egy új generációsrendszer, amelyet arra terveztek, hogy rendkívüli vezetési élményt biztosítson.
Teljesítmény
Teljesítmény

Motor

Az Alfa Giulietta Veloce a modellpaletta legerősebb motorját kapta: az 1750 cm3-es, 240 lóerős turbós benzinmotort kimagasló teljesítményre tervezték. Az erőátviteli rendszer része az Alfa Romeo innovatív, duplakuplungos, szekvenciális TCT váltója, amely lóerőveszteség nélkül garantál folyamatos nyomatékot és tapadást. A Giulietta Velocéban mindent arra terveztek, hogy Önnek igazi versenyélményben legyen része.

BENZIN

Motor
1.750 TB 240 CV
Hengerek száma
4 hengeres 
Erőátvitel 6-sebességes TCT
Vegyes fogyasztás (l/100km) 
6,8 l 
CO2-kibocsátás (g/km)
 157 
Környezetvédelmi besorolás
Euro 6 
Start &Stop
Széria