Alfa Romeo Giulia Veloce
 • STÍLUS
 • Technológia
 • Biztonság
 • Dinamizmus
 • Felfüggesztés
 • Hajtáslánc
 • Csomagok
Stílus

Külső

Az Alfa Romeo összetéveszthetetlen vonzereje

A Veloce embléma először 1962-ben jelent meg a Giulia Spideren, egy turbófeltöltős, ugyanakkor elegáns változaton. A legenda most visszatér, mégpedig olyan sportos stílusban, ami jól tükrözi kiemelkedő teljesítményét. A Giulia Veloce azonnal felismerhető esztétikai jellegzetességekkel rendelkezik: nagyobb légbeömlő nyílással ellátott első lökhárító, ami kihangsúlyozza az Alfa Romeo összetéveszthetetlen, háromszög alakú hűtőmaszkját, nappali menetfény és 25 W-os bi-xenon fényszórók. Hátul pedig új, egyedi lökhárító az autóversenyekből átvett technológiai megoldással: diffúzor a legjobb aerodinamikai hatékonyság elérése érdekében.

A Giulia Veloce felszerelhető az exkluzív, 19 colos könnyűfém keréktárcsákkal, amihez sárga vagy vörös féknyergek társíthatók.
Dupla, krómozott kipufogóvégek hangsúlyozzák a Veloce ikonikusan sportos szellemét.
A Veloce az első Giulia modell, mely a Q4 összkerékhajtási rendszerrel rendelkezik.

Belső

Giulia Veloce: a sebesség újfajta érzékelése

A Giulia Veloce a valaha volt egyik legjobb vezetési élményt testesíti meg. A belső tér úgy van kialakítva, hogy körülölelje a vezetőt és éreztesse vele az Alfa Romeo sportosságát. Ezt az érzést az e változathoz kiválasztott, exkluzív és kiváló minőségű anyagok teremtik meg, mint például a perforált bőrrel borított, egyedi, fűthető sportülések, valamint a műszerfalon, a kardánalagúton és az ajtópanelen megjelenő valódi alumínium betétek. Mindez a Giulia Veloce sportos lelkületét hangsúlyozza.

Alfa Romeo Giulia Base Belső
A Giulia Veloce perforált bőrrel borított sportülései 3 színben kaphatók: fekete, vörös és barna.
A Giulia Veloce jellemzője az exkluzív, fűthető sportkormány beépített indítógombbal.
A műszerfal, a kardánalagút és az ajtópanelek alumínium betétei a Giulia Veloce alapfelszereltségéhez tartoznak.
Technológia
Technológia

INFOTAINMENT

A páratlan autón belüli élményért

Az új Giulia Veloce egy új generációs infotainment rendszerrel van felszerelve, ami a műszerfalba tökéletesen belesimuló, 6.5 colos, széles képarányú, színes kijelzőt használ a megjelenítéshez és egy intuitív forgókapcsolóval szabályozható. A rendszer tartalmaz rádiót, MP3-lejátszási lehetőséget, AUX csatlakozót, Bluetooth® funkciót, valamint fejlett hangfelismerő funkciót, a kormánykerékre szerelt vezérlőgombokat és telefonkihangosítót. Ezenfelül a 7 colos, színes TFT műszeregység folyamatosan hasznos információkkal látja el a sofőrt a vezetési élménnyel kapcsolatban.

Biztonság

BIZTONSÁG

5 csillagos biztonság

A Giulia Veloce a legkorszerűbb biztonsági rendszerekkel van felszerelve. Az integrált fékrendszer (IBS) egy olyan egyedülálló, újszerű, elektrohidraulikus megoldás, ami azonnali fékreakciót biztosít, hozzájárulva ahhoz, hogy az autó a kategória legjobb féktávolságát érje el: 100 km/óráról 0-ra 38 m. Szintén alapfelszereltség az FCW (ütközést megelőző rendszer) + a gyalogosérzékeléssel ellátott AEB (autonóm fékező rendszer) és az LDW (sávelhagyásra figyelmeztető rendszer), hogy innovatív érzékelőrendszerekkel előzzék meg az esetleges baleseteket. A Giulia Velocéhez további műszaki tartalmak is elérhetők, mint amilyen a hátsó keresztirányú forgalom érzékelés és a holttérfigyelő rendszer (BSM), valamint a tolatókamera dinamikus segédvonalakkal.

Dinamizmus
Dinamizmus
Felfüggesztés

Q4 összkerékhajtási rendszer

LÉPJEN FELJEBB EGY ÚJ, DINAMIKUS ÉRZÉSRE

A Giulia Velocében megtalálható az új Q4, ami egy olyan innovatív, szükség szerint bekapcsoló összkerékhajtási rendszer, mely arra lett tervezve, hogy a legjobb teljesítmény, hatékonyság és biztonság érdekében az autó viselkedésének valós idejű vezérlését kínálja. Az Alfa Romeo által szabadalmaztatott rendszer az összkerékhajtás összes előnyét ötvözi az üzemanyag-takarékossággal, agilitással és egy hátsókerék-meghajtású autó vezetési élményével. Az aktív osztóműnek és az első tengely differenciálművének (FAD) köszönhetően a Q4 rendszer folyamatosan figyeli az útviszonyokat, hogy záros reakcióidőn belül ideális nyomatékelosztást biztosítson az első és hátsó tengely között abban az esetben, ha az autó veszít a tapadásából. A rendszer az első és a hátsó tengely közötti nagy mechanikus sebességkülönbséget is kezelni tudja, az ívkülső hátsó kerékre irányítva az erőt kanyarodáskor, hogy a kategória élvonalába tartozó menettulajdonságokat biztosítson a nagyobb vonóerő, kormányzás és iránystabilitás érdekében.

Hajtáslánc
Hajtáslánc

ÚJSZERŰ AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

Váltson új korszakra

A Giulia Veloce egy új generációs, 8 fokozatú, automata ZF sebességváltóval van felszerelve, mely kialakításánál fogva jelentős mértékben optimalizálja a fokozatváltási pontokat. Ez a csúcstechnológiájú innováció tovább fokozza a Giulia rendkívüli teljesítmény/tömeg arányát, nagyobb nyomatékot biztosítva azonos tömeg mellett, korlátozza a súrlódási veszteséget a váltás során, és 3%-kal javítja az üzemanyag-fogyasztást. A Giulia Velocébe szerelt Start & Stop rendszer ráadásul akár további 5%-os megtakarítást tesz lehetővé.

AZ ÚJ GIULIA VELOCÉHEZ ELÉRHETŐ MOTOROK

Élvonalbeli hajtásláncok

A Giulia Veloce két új, erős, alumínium motorral kapható, melyek teljesítmény és nyomaték szempontjából is a Giulia paletta csúcsát képviselik. A 2,2 literes, 210 LE-s dízelmotor rendkívüli, 470 Nm-es nyomatékot produkál 1750/perces fordulatszám mellett, nagyszerű hatásfokkal ötvözve a kiemelkedő teljesítményt.

A 2,0 literes, 280 LE-s, benzines egység a Giuliához kapható legerősebb motor: 0-ról 100 km/órára gyorsulása mindössze 5,2 másodpercet vesz igénybe.

Mindkét új motor turbófeltöltésű, melyek turbólyuk nélküli, progresszív gázreakciókat nyújtanak, és 8 fokozatú automata sebességváltó társul hozzájuk.

DÍZEL

Motor 2.2 turbódízel 210 LE
Hengerek 4 henger
Hajtás Q4 összkerékhajtás
Sebességváltó 8-fokozatú automata sebességváltó
Vegyes ciklusú üzemanyag-fogyasztás
4,7 l/100 km
CO2-kibocsátás
122 g/km 
Környezetvédelmi besorolás Euro 6d  
   

Benzin

Motor 2.0 turbóbenzin 280 LE
Hengerek 4 henger
Hajtás Q4 összkerékhajtás
Sebességváltó 8-fokozatú automata sebességváltó
Vegyes ciklusú üzemanyag-fogyasztás
6,4 l/100 km
CO2-kibocsátás
148 g/km 
Környezetvédelmi besorolás Euro 6d  
   
Csomagok
Csomagok

Csomagok

A GIULIA VELOCÉHEZ RENDELHETŐ

TELJESÍTMÉNY CSOMAG

A Veloce szellemének felturbózásához
A Giulia Veloce teljesítménye csúcstechnológiájú innovációkkal még tovább javítható, ami még teljesebbé teszi az autó sportos szellemiségét.
 • Önzáró differenciálmű
 • Alfa™ aktív futómű
 • Alumínium váltófülek

ASSISTANCE CSOMAG

A funkcionalitás kiteljesítéséhez
A Giulia Veloce még több technikai vívmánnyal is ellátható, hogy a parkolási manőverek során segítsenek a sofőrnek.
 • Első- és hátsó parkolóradar
 • Tolatókamera dinamikus segédvonalakkal

ASSISTANCE CSOMAG PLUSZ

Az autó funkcionalitásának teljes körű kibővítéséhez
A Giulia Veloce a rendszerek széles skálájával szerelhető fel, hogy kompromisszumok nélkül javítsák az autó biztonságát és funkcionalitását.
 • Első- és hátsó parkolóradar
 • Tolatókamera dinamikus segédvonalakkal
 • Automata távolsági fény
 • Automatikusan sötétedő belső- és külső visszapillantó tükrök
 • Holttér- és hátsó keresztirányú forgalom érzékelő

KLÍMA PLUSSZ CSOMAG

Maximális komfortot garantál
A Giulia Veloce felszerelhető további tartalmakkal is, melyek tovább javítják a fedélzeti komfortot minden utas számára.
 • Hővédő üvegek
 • Hátsó légbefúvó nyílások
 • Hűtött kesztyűtartó
 • 12V USB csatlakozó a hátsó üléssornál
 • 12V USB csatlakozó az első közőpkonzolon
 • Levegőminőség érzékelő rendszer

KÉNYELMI CSOMAG

A Giulia Veloce olyan egyedi részletekkel is gazdagítható, melyek a sofőr prémium élményét fokozzák.
 • Külső ajtókilincsekbe épített világítás
 • Kulcs nélküli nyitás (első ajtók)
 • Műszerfali tárolórekesz a sofőr oldalán
 • Napellenző megvilágított sminktükörrel (a sofőr oldalán)

VILÁGÍTÁS CSOMAG

A Giulia Veloce felszerelhető bi-xenon fényszórókkal is, melyek javítják az út megvilágítását.
 • 35 W-os bi-xenon kanyarkövető fényszórók
 • Fényszórómosók
MINDENT AZ ÚJ GIULIA-JÁNAK
Eredeti Alfa Romeo kiegészítők
FEDEZZE FEL
Az Önhöz legközelebbi szerviz
SZERVIZKERESŐ