Giulia B-Tech
  • Stílus
  • Technológia
  • Biztonság
  • Vezetési élmény
  • Felfüggesztés
  • Motorok
  • Felszereltségek
EGY KOR ÚJRAÉRTELMEZÉSE

Egy pillantás műve az egész. A Giulia B-Tech fényes fekete betétei minden tekintetet vonzanak. A fényes fekete ablakkeret, hűtőrácsbetét, tükörborítások és kipufogóvégek együtt tovább erősítik a mesterien kidolgozott formaterv sportosságát, amely újraértelmezte a négyajtós szedán fogalmát. A Giulia vad és határozott karakterével és erős, maszkulin vonalaival tökéletes harmóniát alkot, az elegáns vonalak pedig egyértelművé teszik, hogy igazi olasz mestermunka született.

alfa romeo giulia super
Giulia B-Tech 19-os fekete alumínium felnik.
alfa romeo giulia super - details
Fényes fekete betét a hűtőrácsban, amely a Giulia vad természetét tovább erősíti.
Fekete jelvények és kipufogóvégek az agresszív külsőért és finom stílusért.

Beltér

A TELJESÍTMÉNY ÉS A KÉNYELEM ESSZENCIÁJA

Minden tech funkció a vezetőközpontúság jegyében született és a tiszta teljesítmény biztosítását szolgálja. Az alumínium küszöbök, a kéttónusú műszerfal és ajtópanelek olyan minőségi részletek, amelyek tovább emelik a vezetőt körülvevő prémium érzést. A bőr borítású ülések háromféle verzióban elérhetőek: fekete, kéttónusú fekete és dohány, kéttónusú fekete és piros.

Alfa Romeo Giulia Super intérieur
A bőr borítású ülések háromféle verzióban elérhetőek: fekete, kéttónusú fekete és dohány, kéttónusú fekete és piros.
Az indítógomb a bőrborítású kormánykeréken van, a sebességváltó gombja szintén bőr borítású.
Az Alfa Romeo felirattal ellátott alumínium ajtóküszöbök és az elektromosan állítható vezetőülések opcióként elérhetőek.
Technológia

Infotainment

MINDENBŐL CSAK A LEGJOBBAT

A Giulia B-Tech fejlett szórakoztató és információs rendszer kínál a krisztálytiszta képű, 8,8”-os, nagyfelbontású képernyővel, amely egyszerűen kezelhető és intuitív telefontükröző funkciókkal. A kormányon lévő kezelőgombok és a vezérlőtárcsa abban segít, hogy az útra figyeljen, amíg tartja a kapcsolatot a világgal.

Alfa Connect 8,8” rendszer színes kijelzővel
A 7”-os központi kijelző minden szükséges információt a vezető elé tár.
Biztonság
Biztonság

Biztonság

BIZTONSÁGOS ÉRZELMEK

A Giulia a legfejlettebb biztonsági rendszerekkel van felszerelve, ennek köszönhetően nyerte el az 5 csillagos minősítést az EuroNCAP töréstesztjén. Kimagasló, 98 százalékos eredményt ért el a felnőttvédelem terén, soha ilyen magas pontszámot autó még nem kapott.

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW). Ha a vezető akaratlanul, vagy az indexek használata nélkül a sáv szélére sodródik, akkor a jármű fény- és hangjelzésekkel figyelmezteti a vezetőt.
A frontális ütközésre figyelmeztető rendszer automata vészfékasszisztenssel és gyalogosfelismerővel párosítva a jármű útjába kerülő akadályokat figyeli és szükség esetén vészfékezést hajt végre.
A hátsó keresztforgalom-figyelővel kiegészített holttérfigyelő (BSM) opcióként elérhető. Hátramenetben érzékeli és jelzi a vezetőnek a holttérben lévő gyalogosokat. Tolatókamerával kiegészítve a parkolást is segíti.
Vezetési élmény
Vezetési élmény
Felfüggesztés

Felfüggesztés

FELFÜGGESZTÉS MADE BY ALFA ROMEO

A csúcstechnológia és a speciális anyagok ötvözésével a Giulia B-Tech kimagasló kormányozhatóságot, kormányreakciót és egyúttal kényelmet is biztosít. A hagyományos felfüggesztést az AlfaLink™ rendszer váltotta fel, amely az alumínium széleskörű használatának köszönhetően sokkal könnyebb, ezzel csökkenti az autó önsúlyát, ezáltal a Giulia agilisabb és biztonságosabb is. A vezetési élmény tényleg nem ismer kompromisszumokat.

Az első kettős-keresztlengőkaros felfüggesztés félvirtuális kormánymű csökkenti az alulkormányzást és növeli a tapadást.
A hátsó négy és fél lengőkaros rendszer páratlan kényelmet biztosít.
Motorok

Motorok

KÜLÖNLEGES ERŐ A VALÓDI ÉRZELMEKNEK

A Giulia B-Tech kétféle kiváló négyhengeres motorral elérhető, amelyek mindegyike teljesen alumíniumból készül és a legújabb kibocsátási normáknak is megfelel. Arra tervezték őket, hogy kivételes teljesítményt és hatékonyságot nyújtsanak. A 2.2 literes dízelmotor 190 lóerős verzióban érhető el 8-sebesség automata váltóval hátsó vagy összkerék meghajtással. A 2 literes benzinmotor 200 lóerővel és 8-sebességes automata váltóval kérhető.

Felszereltségek

MODELLEK

Ismerje meg a kompromisszumok nélküli minőséget minden Giulia modellben, amelyekhez egyedi kiegészítők, extrák széles köre érhető el.

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK