Alfa Romeo Giulia
 • ÁTTEKINTÉS
 • STÍLUS
 • TECHNOLÓGIA
 • ERŐÁTVITEL
 • DINAMIZMUS
 • HATÉKONYSÁG
 • FEDEZZEN FEL ÚJ ÉRZELMEKET!
STÍLUS

STÍLUS

SZÍTSA FEL ÚJRA A VÁGY TÜZÉT

Az Alfa Romeo “jelentőségteljes szépség”-nek hívja. Minden részlet kidolgozásának célkeresztjében az erőteljes megjelenés megvalósítása állt, mely kiemeli az új Giulia dinamizmusát és aerodinamikáját.
Túlzások nélküli design, de minden részlet a messzemenőkig kidolgozva. Egyedi stílusának köszönhetően visszatér az Alfa Romeo alapértékeihez, hogy azonnal ‘klasszikus’ lehessen.

KÜLSŐ

ÖSSZETÉVESZTHETETLENÜL ALFA ROMEO

Az új Giulia a márka autóipari műremekek alkotásában szerzett 106 éves tapasztalatának megnyilvánulása.
A külső az ikonikus Alfa Romeo design továbbfejlesztése, stilisztikai és technológiai szempontból egyaránt. A legendás háromszög alakú hűtőrács minden autórajongó számára azonnal beazonosíthatóvá teszi. A ‘V’ alakú designelemek és az erőteljes vonalak egyértelmű jelzései a lemezek alatt rejlő teljesítménynek. Mindent az egyszerűség, az egyensúly és a harmónia inspirált.

BELSŐ

A SOFŐR A KÖZÉPPONTBAN

Az új Giulia belterének megalkotásakor a sofőr középpontba helyezése volt a vezérelv. A műszerfal, a műszeregység, a kormánykerék és a sebességváltó egy harmonikus egységbe forr össze a sofőrrel. Mindez az egyedülálló olasz stílusban, melyben a szépség és funkció kéz a kézben járnak, minden érzékszervet lenyűgözve.

EGYEDISÉG

OLASZNAK SZÜLETETT

Az olasz designiskola az egyszerűséget, a minőségi anyagokat és a szenvedélyes mestermunkát egyesíti magában. Az első benyomás amit a sofőr érzékelni fog a fedélzeten; a felhasznált anyagok által keltett prémium érzés: igazi fa felületek, szálcsiszolt alumínium, Pieno Fiore bőr és finom szövetek. A kormánykerék a legfinomabb bőrrel burkolt és kivételes funkcióval is bír; itt található a motorindító gomb, mely azonnal feléleszti az új Giulia iránti szerelmet, minden egyes induláskor.

 • STÍLUS
 • KÜLSŐ
 • BELSŐ
 • EGYEDISÉG
TECHNOLÓGIA

TECHNOLÓGIA

OSZTÁLYELSŐ VEZETÉSI ÉLMÉNY

Az új Giulia a leginnovatívabb biztonsági felszereltségekkel és a legfejlettebb infotainment rendszerekkel van felszerelve.
A kezelőszervek működése ösztönösen egyértelmű. Ez a megközelítés teszi lehetővé hogy a vezető csak az útra és vezetési élményre koncentrálhasson, tökéletes ember-gép összhangban. Csak így lehet az új Giulia a vezető kiteljesedése.

BIZTONSÁG

ÉLMÉNY ÉS BIZTONSÁG ALAPFELSZERELTSÉGKÉNT

Az új Giulia az egyedülálló vezetési élményt és a leginnovatívabb biztonsági rendszereket egyesíti magában, hogy a vezető és utasa tökéletes biztonságban és kényelemben élvezhesse az utazást.
Autonóm vészfékező rendszer (AEB) gyalogosfelismeréssel, sávtartó (LDW) és tempomat sebességkorlátozóval a szériafelszereltség részei.
Ez a teljeskörű biztonsági felszereltség tovább fokozható a holttérérzékelővel (BSM) mely a hátsó keresztirányú forgalmat is érzékeli, valamint tolatókamerával, mely dinamikus segédvonalakkal rendelkezik.
 

INTEGRÁLT FÉKRENDSZER (IBS)

VILÁGPREMIER AZ AUTÓIPARBAN

Az új Giuliában mutatkozik be a világon először az új elektromechanikus fékrendszer, mely egyesíti a menetstabilizálót és a szervoféket egy egyedülálló elektro-mechanikus rendszerben. Ez nem csak a súlyoptimalizációban és a fékpedál-vibrációk csökkentésében játszik szerepet, hanem azonnali fékhatást biztosít, melynek köszönhetően 100 km/h-ról mindössze 38.5 méter alatt áll meg.

INFOTAINMENT

SZENVEDÉLY KÉZNYÚJTÁSNYIRA

Az új Giulia legújabb generációs infotainment rendszere 6,5”-os nagyfelbontású képernyővel, Bluetooth telefonkihangosítóval, USB csatlakozóval és kormány távvezérlőkkel rendelkezik. Az ember / gép kapcsolatot tárcsás kontroller biztosítja. Kérésre elérhető a 8,8”-os képernyővel felszerelt Connect 3D Nav, DAB tunerrel és 7”-os TFT kijelzővel a műszerfalon.
Az új Giulia ezen túl felszerelhető a Sound Theatre hangrendszerrel is, mely tovább fokozza az utazási élményt, köszönhetően a 10 hangszórónak és a mélynyomónak.

 • TECHNOLÓGIA
 • BIZTONSÁG
 • IBS
 • INFOTAINMENT
ERŐÁTVITEL

ERŐÁTVITEL

EGY ÚJ ÉRZÉS

Az új Giulia 2 erőforrással választható; mindkettő turbofeltöltős és alumíniumból készült, melynek köszönhetően a teljesítményt nagyszerűen ötvözik a hatékonysággal.
2.0 turbo benzines 200 LE-vel és 8 sebességes automata váltóval, valamint 2.2 turbo dízel 150 vagy 180 LE-vel, 6 sebességes kézi- vagy 8 sebességes automata váltóval.
A turbólyuk elkerülése érdekében a feltöltő már alacsony fordulatszámon működésbe lép, növelve a forgatónyomatékot.

DINAMIZMUS

DINAMIZMUS

KOMPROMISSZUMMENTES VEZETÉSI ÉLMÉNY

Egy igazi Alfa Romeo megalkotása egy kompromisszummentes, a sofőrt a központba helyező, mégis biztonságos autó létrhozását jelenti. Az új Giulia nem csak egy dinamikus szedán, hanem tiszta szenvedélyt, izgalmat és élményt is garantál. Ezek az érzések a műszaki megoldásokból adódnak: hátsókerékhajtás, egyedülálló felfüggesztés és tökéletes súlyelosztás garantálják.

HÁTSÓKERÉKHAJTÁS

A DINAMIKUS EGYENSÚLY NYOMÁBAN

A visszatérés a hátsókerékhajtáshoz és a direkt, pontos kormányzás biztosítják a sportosságot és az utazási komfortot, melyek az alapösszetevői az igazi vezetési élménynek. Az utascella a hátsó tengelyig hátra van tolva és
kiegyensúlyozva a hosszában beépített alumínium orrmotorral és a karbonból készült kardántengellyel.
Ez a felépítés garantálja, hogy az ideális súlyelosztásnak köszönhetően a motor ereje a legoptimálisabban adódjon át az útra.

ÚJ ALFA™ LINK FELFÜGGESZTÉS

SZENVEDÉLY, TÖKÉLETESEN KONTROLLÁLVA

Az új Giulia szabadalmaztatott Alfa™ Link futóművel rendelkezik. Elöl a kettős keresztlengőkaros felfüggesztés folyamatosan az útra merőlegesen tartja a kerekeket még gyors kanyarokban is, ezáltal 20%-kal megnövelve a kormányzás linearitását és csökkentve az alulkormányozottságot.
A 4 és fél lengőkaros hátsó futómű osztályelső kezelhetőséget biztosít a komfort feláldozása nélkül.

ALFA ™ DNA

AZ ÉRZELMEK

Az Alfa™ DNA kapcsoló befolyásolja a motor, a gázpedál, a fék, a kormányzás és az Alfa™ Active Suspension felfüggesztés (opció) viselkedését, a vezető választásának függvényében.
Dynamic
módban közvetlenebb a kormányzás és a fékezés a sportosabb utcai vezetési élményért.
Natural
mód a tökéletes beállítás a mindennapi használatra, a lehető legkomfortosabb rugózással.
Advanced Efficiency
módban az üzemanyaghatékonyság és a dinamizmus egyszerre kap kitüntetett szerepet.

 • DINAMIZMUS
 • HÁTSÓKERÉKHAJTÁS
 • ALFALINK™
 • ALFA ™ DNA
HATÉKONYSÁG

HATÉKONYSÁG

AZ INNOVÁCIÓ EREDMÉNYE AZ EGYEDÜLÁLLÓ HATÉKONYSÁG

Szénszálas kardántengely, alumínium motorháztető, ajtók, motor, felfüggesztés és féknyergek: az új Giulia optimális súly / lóerő aránnyal rendelkezik.
Ezen erőfeszítések eredményezik a kíváló hatékonyságot és dinamizmust, számottevően alacsonyabb fogyasztással és károsanyag kibocsátással.

AERODINAMIKA

A SZÉL FORMÁLTA

Az új Giulia 0.25-ös CW értéke az aerodinamikai fejlesztéseknek és a szélcsatornában eltöltött órák százainak köszönhető.
A karosszéria alatti borítás és a hátsó diffúzor nagymértékben javítják az autó alatti légáramlást és a turbulenciamentes viszonyokat az autó hátsó részénél, ezáltal is növelve a dinamikus hatékonyságot.

 • HATÉKONYSÁG
 • AERODINAMIKA
FEDEZZEN FEL ÚJ ÉRZELMEKET!

FEDEZZEN FEL ÚJ ÉRZELMEKET!

A Giulia 360°-os módja üdvözli a fedélzeten!

Fedezze fel az Alfa Romeo Giulia által nyújtott páratlan érzelmeket: használja a fejhallgatóját, tekerje fel a hangerőt és élvezze az exkluzív 360°-os vezetési élményt.

Fedezze fel a 360° videót
MINDENT AZ ÚJ GIULIA-JÁNAK
Eredeti Alfa Romeo kiegészítők
FEDEZZE FEL
Az Önhöz legközelebbi szerviz
SZERVIZKERESŐ