ALFA ROMEO RACING
  • C38. Ambíciókkal született.
  • KIMI RÄIKKÖNEN
  • Antonio Giovinazzi
  • Antonio Giovinazzi
  • Store
  • Szenvedéllyel írt történelem
  • GALÉRIA

C38. Ambíciókkal született.

Egy izgalmas kihívás, amely Ausztráliában kezdődik, majd kilenc hónappal és 21 versennyel később Abu Dzabiban ér véget. Egy verseny, ahol ezredmásodpercek választják el a győztest és a vesztest. Ez az F1 Világbajnokság. 2019-ben az Alfa Romeo csatlakozik a száguldó cirkuszhoz. C38.

KIMI RÄIKKÖNEN

KIMI RÄIKKÖNEN

Icemannek hívják: introvertált és hihetetlenül hatékony egy F1-es versenyautó volánjánál. Nem csoda, hogy Kimi Räikkönen egyike a 2019-es szezonban induló három világbajnoknak. A finn pilóta az idei szezonban újra felveszi a kesztyűt, ezúttal a Stelvio nevű, 7-es rajtszámú versenyautóval.

Antonio Giovinazzi

Antonio Giovinazzi

Sem ambícióban, sem tehetségben nem szenved hiányt és 2019-ben a 99-es rajtszámú, Giulia nevű versenyautóban végre megmutathatja, mire képes. Az olasz Antonio Giovinazzinak egy álom vált valóra azzal, hogy az Alfa Romeo Racing hivatalos versenypilótája lett.

Antonio Giovinazzi

Huszonegy pálya, végtelen szenvedély.

Huszonegy, fogcsikorgatva, de hatalmas szenvedéllyel várt verseny az Alfa Romeo Racing Team számára. Az F1™ Világbajnokság pályái mindegyikének megvan a saját története és érzelmei. Egy egyedi történet, amelynek lapjait Ausztráliától Abu Dzabiig írják. Ismerje meg a pályák titkait, ahol a pilótáink főszereplőkké válnak a Giulia és Stelvio nevű együléses versenyautóikban.

Tudjon meg többet!
Store

F1 KOLLEKCIÓ

EGY KOLLEKCIÓ MINDEN VALÓDI RAJONGÓNAK

A hivatalos Alfa Romeo Racing formaruhától az egyedi kiegészítőkig.Tekintsd meg a teljes kollekciót és ünnepeld az élethosszig tartó szenvedélyt. Részletekért fordulj a legközelebbi márkakereskedéshez, vagy látogass el az online áruházba.

ONLINE ÁRUHÁZ MEGNYITÁSA
Szenvedéllyel írt történelem

Szenvedéllyel írt történelem

Mindössze egy évvel 1924. június 24-i megalapítása után az Alfa Romeo már a versenypályákon volt és megnyerte az első pontossági versenyt Modenában. Azóta a sportlegenda győzelmek és pódium helyezések sorozatával gazdagodott számtalan nemzetközi bajnokságban, így a Formula-1-ben is. Ma a történelem tovább él és ugyanaz a szenvedély hajtja, mint korábban.

GALÉRIA