ALFA ROMEO RACING
  • C38. Ambíciókkal született.
  • KIMI RÄIKKÖNEN
  • Antonio Giovinazzi
  • Szenvedéllyel írt történelem
  • GALÉRIA

C38. Ambíciókkal született.

Egy izgalmas kihívás, amely Ausztráliában kezdődik, majd kilenc hónappal és 21 versennyel később Abu Dzabiban ér véget. Egy verseny, ahol ezredmásodpercek választják el a győztest és a vesztest. Ez az F1 Világbajnokság. 2019-ben az Alfa Romeo csatlakozik a száguldó cirkuszhoz. C38.

KIMI RÄIKKÖNEN

KIMI RÄIKKÖNEN

Icemannek hívják: introvertált, de rendkívül hatékony és tehetséges versenyző. Nem csoda, hogy egyike a három világbajnoknak, akik 2019-ben versenyben lesznek. Nem csoda, hogy az Alfa Romeo Racing pilótája.

Antonio Giovinazzi

Antonio Giovinazzi

Rendkívül tehetséges és ambiciózus, 2019-ben pedig végre eljött az ő ideje, hogy mindezt megmutassa. Antonio Giovinazzinak, a fiatal olasz pilótának az álma vált valóra azzal, hogy idén az Alfa Romeo Racing pilótájaként versenyezhet.

Szenvedéllyel írt történelem

Szenvedéllyel írt történelem

Mindössze egy évvel 1924. június 24-i megalapítása után az Alfa Romeo már a versenypályákon volt és megnyerte az első pontossági versenyt Modenában. Azóta a sportlegenda győzelmek és pódium helyezések sorozatával gazdagodott számtalan nemzetközi bajnokságban, így a Formula-1-ben is. Ma a történelem tovább él és ugyanaz a szenvedély hajtja, mint korábban.

GALÉRIA