ALFA ROMEO SAUBER F1 CSAPAT: BEMUTATTÁK AZ ÚJ AUTÓ FESTÉSÉT

December 2-án mutatták be az Arese-i Alfa Romeo múzeumban a Fiat Chrysler Automobiles (FCA) és a Svájci Sauber csapat partneri megállapodásának eredményeként létrejött új Alfa Romeo Sauber F1 autó látványtervét. 

 

Az FCA ügyvezető igazgatója, Sergio Marchionne és a Sauber Holding AG elnöke, Pascal Picci jelenlétében jelentették be a csapat két pilótájának nevét is, akik Marcus Ericsson és Charles Leclerc.

 

2018-ban az Alfa Romeo kulcsszereplőként tér vissza a Forma-1 világába. Ez a világ már régóta szerves részét képezi a márka DNS-ének és a múltban számos rajongót szerzett az olasz márkának, mely részben azoknak a világbajnoki címeknek volt köszönhető, melyet olyan pilóták nyertek, mint Nino Farina és Juan Manuel Fangio a legendás Tipo 158 és Tipo 159 volánja mögött.

 

107 éves történetében az Alfa Romeo ma egy újabb fejezetet nyitott, méghozzá abban a Történeti Múzeumban, ahol 2015. június 24-én az új Alfa Romeo Giulia világpremierjét is tartották. Az esemény a márka új filozófiájának és a "Meccanica delle Emozioni" (Az Érzelmek Működése) fogalomnak maximális kifejeződése volt.

 

A rajongók 2018. márciusában láthatják az új Forma 1-es autót először. Legyünk részesei együtt az új élményeknek!

 

ARESE, 2017 december 2.